Ющенко на несколько минут уволил Геращенко

22 Листопада 2005
673
22 Листопада 2005
11:15

Ющенко на несколько минут уволил Геращенко

673
Ющенко на несколько минут уволил Геращенко
Вчера Президент Украины Виктор Ющенко уволил Ирину Геращенко с поста пресс-секретаря, после чего снова назначил ее на этот пост, передает Корреспондент.net, ссылаясь на Українські Новини.

Об увольнении Геращенко говорится в распоряжении №1232 от 21 ноября, о назначении ее на этот же пост говорится в распоряжении №1233 от 21 ноября

О причине увольнения Геращенко говорилось, что она уволена в связи с переходом на другую работу.

34-летняя Геращенко была пресс-секретарем Ющенко с момента его вступления на президентский пост.

Корреспондент.net
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
net
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
673
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду