Чорновил обвиняет «5 канал» в монтаже пленки о «яйцеметании» в Януковича

23 Листопада 2005
687
23 Листопада 2005
13:10

Чорновил обвиняет «5 канал» в монтаже пленки о «яйцеметании» в Януковича

687
Чорновил обвиняет «5 канал» в монтаже пленки о «яйцеметании» в Януковича
Руководитель избирательного штаба Виктора Януковича во время президентских выборов 2004 года Тарас Чорновил обвинил «5 канал» в монтировании пленки, на которой было показано, что в кандидата в президенты Виктора Януковича в Ивано-Франковске в период избирательной кампании бросили только яйцо. Об этом Чорновил заявил во вторник, 22 ноября, в прямом эфире «5 канала».

Напомним, ранее Чорновил заявлял, что в Януковича бросали не яйцом, а другими предметами. Отвечая на вопрос ведущего, не изменил ли он своего мнения относительно предмета, который бросали в Януковича, Чорновил сказал: «Там летело достаточно много вещей. Ваш канал подал смонтированную пленку, где было одно яйцо, при том, что был хорошенько забросан автобус. Вы подали ложь, а что реально летело - я сам не могу доказывать».

Ведущий «5 канала», реагируя на такое заявление Чорновила, объяснил, что пленку предоставил им канал «1+1», так как в то время их канал не мог ее показать.

proUA

Читайте також:

Ющенка не люблять менше, ніж Тимошенко, а Януковичу довіряють

Томенко і Янукович в Дніпропетровську обмежилися виступами на телебаченні

Телеканал Ахметова «слупил» с Януковича 72 тысячи за прямой эфир

Ехануров готов выслушать проблемы Януковича
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
687
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду