Сьогодні «5 канал» покаже ексклюзивне інтерв’ю з Юлією Тимошенко

23 Листопада 2005
547
23 Листопада 2005
12:10

Сьогодні «5 канал» покаже ексклюзивне інтерв’ю з Юлією Тимошенко

547
Сьогодні «5 канал» покаже ексклюзивне інтерв’ю з Юлією Тимошенко
Сьогодні, 23 листопада, о 21.30 в ефірі «5 каналу» транслюватиметься ексклюзивне інтерв’ю журналіста Святослава Цеголка з екс-прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко.

Про це повідомила сьогодні прес-служба каналу.

Фрагменти цього інтерв’ю глядачі «П’ятого» вже мали змогу побачити у фільмі С.Цеголка «Українська революція. За півкроку до крові», прем’єра якого відбулася 22 листопада в ефірі каналу. Також ціла низка інтерв’ю журналіста із політиками, що були причетними до минулорічних подій, транслюється на «5 каналі» цими днями у рамках марафону «Майдан. Хроніка Помаранчевої революції». 19, 20 та 21 листопада вже відбулися покази інтерв’ю, відповідно, з Юрієм Луценком, Сергієм Ківаловим та Віктором Ющенком, 24 листопада транслюватиметься запис розмови з Віктором Медведчуком, а 25 – з Петром Порошенком.

За інформацією прес-служби «5 каналу»

Читайте також:

«5 канал» покаже інтерв’ю з Президентом України В.Ющенком

«5 канал» планує телемарафон на честь річниці Помаранчевої революції (розширено)
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
547
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду