В УНІАН проходить інформаційна інтерактивна он-лайнова мультимедійна акція “Рік після помаранчевої революції”

22 Листопада 2005
744
22 Листопада 2005
15:24

В УНІАН проходить інформаційна інтерактивна он-лайнова мультимедійна акція “Рік після помаранчевої революції”

744
В УНІАН проходить інформаційна інтерактивна он-лайнова мультимедійна акція “Рік після помаранчевої революції”
Сьогодні о 14.00 в УНІАН почалася інформаційна інтерактивна он-лайнова мультимедійна акція Міжнародного фонду “Відродження” та УНІАН “Рік після помаранчевої революції”.

Під час акції у конференц-залі УНІАН відбудеться безперервна шестигодинна прес-конференція, на яку для 20-30 хвилинних виступів і спілкування з пресою запрошені політичні лідери, представники недержавних громадських організацій, політологи, митці, які брали активну участь у помаранчевій революції.

Під час прес-конференції її учасникам надається можливість висловити різні точки зору; прес-конференція транслюватиметься в Інтернет з он-лайновим чат-протоколом.

Прес-конференція закінчиться о 20-00.

Крім того в УНІАН 20-24 листопада буде розгорнуто виставку політичних карикатур; на майданчику біля УНІАН діятиме фотовиставка, присвячена ювілею революції (вул. Хрещатик, 4, конференц-зал).

Матеріали цієї прес-конференції можна замовити у вигляді аудіозапису та професійної відеозйомки, звернувшись до відділу маркетингу УНІАН за телефоном: 279-35-23. За інформацією УНІАН
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
744
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду