В Киеве проходит фестиваль аниме, комиксов и манги

21 Листопада 2005
707
21 Листопада 2005
16:17

В Киеве проходит фестиваль аниме, комиксов и манги

707
В Киеве проходит фестиваль аниме, комиксов и манги
В Киеве открылся международный фестиваль рисованных историй, комиксов и манги, который продлится до 26 ноября.

В фестивале участвуют художники из Украины, России, Франции, Японии, Польши, Чехии и Швейцарии. Сегодня в рамках акции в киевском планетарии открылась выставка комиксов, передает «Новый Регион».

«Бытует мнение, что поклонники комиксов - это те, кто ленится читать. Однако мы намерены показать комиксы не только для детей, но и взрослых. Политическая тематика также присутствует», - сообщили организаторы.

Во время фестиваля показы мультфильмов будут проходить в кинотеатре «Звездный». Также планируется открыть мастер-классы, в которых любого желающего обещают научить делать рисованные истории.

ForUm

Читайте також:

На XII Международный фестиваль анимационных фильмов "Крок" "добрались" 54 участника из 32 стран

2 липня аніме-клубу в Україні виповнюється 8 років
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
707
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду