Науково-практична конференція „Проблеми діяльності ЗМІ під час парламентських виборів 2006” анонс

22 Листопада 2005
646
22 Листопада 2005
13:25

Науково-практична конференція „Проблеми діяльності ЗМІ під час парламентських виборів 2006” анонс

646
Науково-практична конференція „Проблеми діяльності ЗМІ під час парламентських виборів 2006” анонс
Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ), Східноєвропейський інститут проблем медіа (СІМП) та Індустріальний телевізійний комітет (ІТК) за підтримки Міжнародного фонду "Відродження" 24 листопада 2005 року проведуть науково-практичну конференцію „Проблеми діяльності ЗМІ під час виборів народних депутатів”.

Метою конференції є вироблення принципів взаємодії Центральної виборчої комісії України, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, політичних партій (блоків) – суб’єктів виборчого процесу та засобів масової інформації під час виборів народних депутатів у 2006 році.

„Ця конференція має стати платформою для обговорення всіх аспектів діяльності засобів масової інформації підчас виборчої кампанії. До 26 листопада, коли офіційно почнеться період передвиборної агітації, ми зобов’язані виробити спільні принципи, яких будемо притримуватись. Організаторами підготовлено проект багатосторонньої угоди, яку ми запропонуємо підписати Центральної виборчої комісії України, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, політичних партій (блоків) – суб’єктів виборчого процесу та засобів масової інформації” – сказала Тетяна Лебедєва, голова правління НАМ, коментуючи мету конференції

До участі у конференції запрошені члени Центральної виборчої комісії України та Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, представники політичних партій, телерадіоорганізацій та громадських організацій. Програма конференції передбачає підписання Багатосторонньої угоди про принципи взаємодії суб’єктів виборчого процесу та засобів масової інформації під час виборів народних депутатів у 2006 році.

Участь у конференції підтвердили голова Центральної виборчої комісії України Ярослав Давидович та голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Віталій Шевченко. Також у конференції приймуть участь члени ЦВК та Нацради з питань телебачення та радіомовлення, представники політичних партій, телерадіоорганізацій та громадських організацій.

Конференція відбудеться у Блакитній вітальні Будинку кінематографістів, за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського, 6. Початок конференції о 10.00, реєстрація – з 9.00.

Організатори запрошують до участі всіх зацікавлених.

За більш докладною інформацією слід звертатися до Інформаційного центру НАМу за телефонами (044) 254-55-56, 254-55-50

Незалежна асоціація телерадіомовників – найбільше в Україні професійне об’єднання електронних засобів масової інформації. НАМ було засновано 2000 року як місцеву громадську організацію з метою захисту інтересів національних телерадіомовників і сприяння розвитку телерадіомовного простору. Наразі членами НАМ є понад 160 ТРО України.

За інформацією Незалежної асоціації телерадіомовників
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
646
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду