Буш привітав Україну з Майданом

23 Листопада 2005
719
23 Листопада 2005
12:04

Буш привітав Україну з Майданом

719
Буш привітав Україну з Майданом
Президент США Джордж Буш привітав Україну з першою річницею помаранчевої революції.

"Революція була могутнім прикладом свободи і демократії в дії, а також натхненням для тих, хто прагне до свободи у своїй власній країні", - йдеться в привітанні Буша, розповсюдженому у Вашингтоні Білим Домом у вигляді офіційного "президентського послання".

"Керівництво України зараз стоїть перед історичною можливістю і несе історичну відповідальність за здійснення обіцянок помаранчевої революції і продовження трансформації України в повністю демократичну державу", - заявив президент США.

За словами Буша, США будуть продовжувати підтримувати зусилля президента Віктора Ющенка "у просуванні демократичної, процвітаючої України, яка знаходиться в безпеці".

"Америка пишається тим, що називає Україну другом", - йдеться в посланні Буша, у якому від себе особисто і від імені своєї дружини Лори він направляє свої "найкращі побажання" і привітання "всім, хто відзначає першу річницю помаранчевої революції".

"Рік тому у цей день сотні тисяч українських громадян встали на захист демократії у своїй країні. Своєю величезною мужністю і рішучістю вони показали світові, що любов до свободи сильніше волі тиранії", - підкреслюється в посланні президента США.

Українська правда

Читайте також:

Лидер российской партии "Яблоко" поздравил Украину с годовщиной оранжевой революции
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
719
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду