Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 квітня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 квітня 2024 року

21 Квітня 2024
247

Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 квітня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
247
Боротьба з азартними іграми та допомога від США.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 квітня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 квітня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», Суспільне, «Інтер», «Ми — Україна».

Блоків ICTV/СТБ та «Ради» в національному етері цієї доби не було.

У програмі «Нічна варта» говорили з політичним оглядачем Олександром Краєвим. Йшлось про виділення американської допомоги та ймовірне надання ракет ATACAMS. Гість сказав, що наразі найкращий шанс для ухвалення допомоги, оскільки є підтримка від республіканської та демократичної партій. 

Також у нічному блоці повторили дискусійну студію та підсумковий випуск новин попередньої доби.

Із заступником голови ради Національного банку України Василем Фурманом у студії Суспільного говорили про інфляцію. Він сказав, що на низьку інфляцію впливає багато факторів, зокрема блокування польського кордону, робота української влади та гарні торішні врожаї.

Про боротьбу з проросійськими каналами у TikTok розповідав народний депутат Ярослав Юрчишин («Голос»). Він сказав, що наразі нема потреби блокувати соціальну мережу та є можливість ефективно працювати з представництвом, яке опікується Україною. Якщо російської пропаганди у TikTok буде мінімум, то загрози для України мережа не становитиме.

Роботу українського павільйону на венеційській бієнале коментував заступник міністра культури та інформаційної політики Тарас Шевченко.

Народний депутат Данило Гетманцев («Слуга народу») розповідав про обмеження азартних ігор. Він сказав, що найважливіше — введення системи онлайн-моніторингу, яка дозволить відстежувати сплату податків організаторами азартних ігор та зробить такі ігри повністю прозорими та контрольованими державою. Також важливо обмежити рекламу азартних ігор, оскільки вона формує у людей хибне уявлення, що грою можна заробити на життя.


У блоці «Ми — Україна» про міжнародну підтримку розмірковував радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк. Він сказав, що партнери мають усвідомити прихід нових часів. Також вони мають прийняти декілька рішень, зокрема надати Україні зброю, посилити санкційний стиск та не визнавати легітимність Володимира Путіна.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
247
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду