Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 квітня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 квітня 2024 року

18 Квітня 2024
271

Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 квітня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
271
Венеційська бієнале та протиракетна оборона.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 квітня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 квітня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «1+1», ICTV/СТБ, «Рада».

Блоків «Інтера» та «Ми — Україна» в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда Суспільного. Повторили частину гостьової студії та підсумковий випуск новин попередньої доби.

Про політику Китаю у студії «1+1» говорили з міжнародним оглядачем Артуром Харитоновим. Він сказав, що світові лідери працюють над тим, аби змусити Китай зупинити війну Росії проти України. І що з Китаєм не варто шукати компромісів, на нього можна лише тиснути. Тому світова спільнота б’є по його економіці. Зокрема, через санкції Китай втратив паритет у технологіях.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ про 60-ту Венеційську бієнале розповідала співкураторка українського павільйону Вікторія Бавикіна

Народний депутат Єгор Чернєв («Слуга народу») коментував роботу ради «Україна — НАТО». Йшлося про потребу у забезпеченні протиповітряної та протиракетної оборони. Чернєв сказав, що є системи, які Україна не отримала й не отримає, наприклад, найновіші американські системи оборони, оскільки їх дуже мало. Та акцент робитиметься на те, що необхідно отримати більше систем Patriot.

Народна депутатка Олена Мошенець («Слуга народу») розповідала про засідання ПАРЄ та вилучення російських активів на користь України. 

У блоці «Ради» про мобілізацію говорили з народною депутаткою Євгенією Кравчук. Вона сказала, що закон проголосували у тому вигляді, як просило вище військове керівництво. Та додала, що від Міністерства оборони чекають законопроєкт, який має забезпечити відпочинок для військових через ротації.

Голова Національної служби здоров’я України Наталія Гусак розповідала про зміни здоров’я українців під час війни. Вона сказала, що зростає кількість людей із залежностями й тих, хто має діабет та діагноз ПТСР. Також Гусак нагадала, що перед повномасштабним вторгненням медична система пройшла випробування COVID-19.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
271
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду