Про що говорили в етері спільного телемарафону 26 квітня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 26 квітня 2024 року

27 Квітня 2024
209

Про що говорили в етері спільного телемарафону 26 квітня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
209
Допомога від США та роковини аварії на Чорнобильській АЕС.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 26 квітня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 26 квітня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Рада», «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного в національному етері цієї доби не було.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ про будівельне сміття говорили з народною депутаткою Оленою Шуляк («Слуга народу»). За її словами, наразі немає верифікованих даних щодо кількості будівельного сміття. Країна має розробити план поводження з цими відходами, проте наразі це сміття збирається на спеціальних майданчиках.

Колега Шуляк по партії Єгор Чернєв розповідав про міжнародну допомогу для України. За його словами, військові мають отримати ракети ATACMS.

Також у новинах ICTV та СТБ показали сюжет з ознаками замовності про нагородження найкращих роботодавців журналом Forbes. Одним із коментаторів у сюжеті став генеральний директор StarLight Media Олександр Богуцький, який розповідав про те, що їхня компанія — лідер.

Команда телеканалу «Рада» організувала виїзну гостьову студію пов'язану з роковинами вибуху на Чорнобильській АЕС. До неї, з-поміж інших, долучився й народний депутат Олег Бондаренко («Слуга народу»).

Про надходження зброї від США та її вплив на війну розмірковував радник керівника Офісу президента Сергій Лещенко. Він сказав, що мають надійти снаряди, ракети для HIMARS та інше озброєння, зокрема й ATACAMS. Лещенко додав, що ракети раніше вже були таємно передані до України.

В інтерв’ю з міністеркою соціальної політики Оксаною Жолнович йшлося про народження дітей та демографічну стратегію України. За її словами, наразі людям потрібна підтримка, аби зважитись на народження дитини. Жолнович додала, що за позитивного сценарію вдасться за 10-15 років втримати кількість населення на нинішньому рівні. Якщо ж сценарій буде песимістичний, населення України знизиться до 25 мільйонів.

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук («Слуга народу») включався до студії, аби прозвітувати про роботу парламенту. 


У блоці «1+1» про внутрішньополітичну ситуацію в Росії розповідав російський опозиціонер Ілля Пономарьов.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
209
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду