Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 квітня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 квітня 2024 року

20 Квітня 2024
259

Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 квітня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
259
Російські активи та польський кордон.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 квітня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 квітня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Рада», «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда «Інтера». В етері двічі повторили інтерв’ю з міністром юстиції Денисом Малюською та випуск програми «Акцент» за участі радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка.

Про блокування польсько-українського кордону у студії телеканалів ICTV та СТБ говорив заступник міністра економіки Тарас Качка. Він розповів, що фермери організовують протести у різній формі та до кінця самі не розуміють своїх вимог. Качка додав, що фермери намагаються зробити протести максимально дошкульними, аби унеможливити конкуренцію зі сторони України.

Кібербезпеку та навчання громадян її основам обговорили з регіональним директором CRDF Global Михайлом Веричем

Команда телеканалу «Рада» організувала виїзну гостьову студію у Чернігові. До неї долучились начальник Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус, представники ДСНС у Чернігівській області Андрій Сурмай та Олександр Панченко, начальник Чернігівської міської військової адміністрації Дмитро Брижинський.

Про демонтаж Арки дружби народів говорив очільник Міністерства культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв. Ішлося про важливість документування російських злочинів проти культури. Станом на 25 березня зафіксували, що 1046 пам’яток пошкоджено, із них 31 пам’ятка повністю знищена.


У блоці «1+1» з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком обговорювали долю російських активів. Він сказав, що 300 мільярдів доларів —  невелика сума й насправді можна буде вихопити набагато більше російських коштів. Також він додав, що, оскільки Росія фактично вийшла з системи міжнародного права, то вона не може претендувати на захист своїх активів. За словами Подоляка, наразі важливо навантажити Росію оплатою війни, зокрема через санкції.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
259
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду