Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 квітня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 квітня 2024 року

26 Квітня 2024
284

Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 квітня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
284
Зростання пенсії та життя на 200 гривень.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 квітня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 квітня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», Суспільне, «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Рада». Показали запис парламентського пленарного засідання.

З військовим оглядачем Сергієм Грабським у студії «Ми — Україна» говорили про роль американської зброї у стримуванні російської армії. Він розповів, які типи зброї можуть посилити захист та наголосив, що зараз мова йде лише про оборону.

Про політичну ситуацію в США розмірковував політичний оглядач Олександр Краєв. За його словами, нинішній Конгрес найменш ефективний за останні 40 років.

Народний депутат Сергій Нагорняк («Слуга народу») коментував потрапляння Рубена Варданяна до списку номінантів на Нобелівську премію миру. Він сказав, що не можна допустити, аби такі люди як Варданян відбілювали свою репутацію. Оскільки він підтримував російські псевдореспубліки на території Донецької та Луганської областей. Нагорняк додав, що подібні номінації потрібні для того, аби відбілити гаманці Володимира Путіна.

У блоці Суспільного про життя на пенсію у розмірі 5732 гривні говорили з фінансовим консультантом Федором Марко. Він порадив складати списки покупок перед походом до магазину, а також планувати купівлю подарунків і дорогих товарів.

А про життя на мінімальну пенсію говорили зі львівським журналістом Юрієм Лавріним. Заради експерименту він намається прожити на 200 гривень, що лишилися після сплати комірного. 

Зростання середньої пенсії також коментували народні депутати Леся Забуранна («Слуга народу») та Михайло Цимбалюк («Батьківщина»). Вони розмірковували про зростання пенсійних стандартів та наступне підвищення середньої пенсії. Обидва депутати зійшлись на тому, що зростання пенсій та пенсійну реформу мають погодити з міжнародними партнерами.


У блоці «Інтера» нардеп Віталій Безгін («Слуга народу») розмірковував про міжнародне співробітництво громад. Він сказав, що новий законопроєкт  передбачає можливість громад знайти громаду-побратима у Європі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
284
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду