Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 липня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 липня 2023 року

14 Липня 2023
1073

Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 липня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
1073
Підсумки Саміту НАТО та медичний канабіс.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 липня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 липня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», Суспільне, «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Рада». Протягом п’яти годин показували повтори, зокрема частину трансляції попередньої доби. Далі протягом години працювала гостьова студія з Ганною Гомонай та Максимом Зборовським.

Про підсумки саміту НАТО у гостьовій студії «Ми — Україна» говорили зі співзасновником партії  «Демократична сокира», блогером та військовослужбовцем Антоном Швецем. Він розповідав, що кожна країна так чи інакше дбає про власні інтереси, й інтереси США полягають у дотриманні певної системи балансів, які, зокрема, повинні не допустити ядерної війни. 

Про ДТП за участі поїзда «Укрзалізниці» розмовляли з головою правління компанії Євген Лященко. Він говорив про важливість дотримання правил дорожнього руху на залізничних переїздах.

У блоці Суспільного про ціни на пальне говорили з оглядачем паливного ринку Сергієм Куюном. Він сказав, що здорожчання пройшло в межах очікуваних сум, проте фактичне здорожчання наразі нижче, ніж податкове навантаження на паливо. Також Куюн розповів, що, коли нові податки почнуть повністю діяти, ціна зросте додатково.

Легалізацію медичного канабісу та голосування Верховної Ради щодо цього законопроєкту обговорювали з народними депутатами Ольгою Стефанішиною («Голос») та Іваном Крульком («Батьківщина»). Також цю тему коментував політичний оглядач Тарас Загородній, який розмірковував про те, що легалізація відкриє ринок легких наркотиків в Україні.


Про програму «єВідновлення» у блоці «Інтера» говорили з народною депутаткою Оленою Шуляк («Слуга народу»): вона фактично звітувала про роботу програми та надані допомоги.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1073
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду