Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 липня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 липня 2023 року

18 Липня 2023
122

Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 липня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
122
Руйнування Кримського мосту та зернова угода.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 липня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 липня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «1+1», ICTV/СТБ.

Блоків «Ми — Україна», Суспільного та «Інтера» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону показали засідання Верховної Ради України. Воно тривало до 5 ранку. 

Згодом із Вадимом Денисенком, директором «Українського інституту майбутнього», обговорювали Кримський міст. Денисенко вважає, що росіяни відверто сміються із влади Росії, яка не може «захистити» цей об’єкт.

У цьому ж блоці ведучі говорили із Дмитром Плетенчуком, речником військово-морських сил України.  Він висловив думку, що Росія без підтримки іноземців не може будувати великі кораблі. А також нагадав, що всі російські кораблі побудовані в Україні.

Політкоментатор Георгій Біркадзе цього дня розмірковував про ціни на алкоголь, які невдовзі можуть підвищитися, зернову угоду та інші теми.

Продовжили блок темою зернової угоди, яка закінчилася  17 липня. Дмитро Солончук, нардеп від «Слуги народу», нагадав, що від цієї угоди залежить майбутнє інших країн, у тому числі Китаю.

Ефір нацмарафону продовжив колектив каналу «1+1». Психолог Віталій Луньов говорив про сприйняття дітьми війни. І нагадав, що ключовим для адаптації дитини завжди лишається поведінка батьків, адже діти наслідують найближчих старших.

У студію запросили президента світового конгресу українців Павло Ґрода. Говорили зокрема про саміт у Вільнюсі. Спікер сказав, що ще кілька тижнів тому він не сподівався на позитивне рішення світових лідерів щодо членства України в НАТО, а нині ж задоволений рівнем висловленої підтримки. 

У блоці ICTV віцепрем'єр-міністерка України Ірина Верещук розповідала про виплати переселенцям — і тим, хто живе в інших країнах, і тим, хто живе в інших регіонах України. Вона сказала, що соціальні виплати переселенцям продовжаться, якщо люди дійсно живуть не за основним місцем проживанням. 


У цьому ж блоці говорили із Тарасом Висоцьким, першим заступником міністра аграрної політики та продовольства України. Він розповідав про зернову угоду, зберігання зерна та жнива. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
122
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду