Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 липня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 липня 2023 року

12 Липня 2023
1156

Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 липня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
1156
Саміт НАТО та бойовий досвід Сил оборони.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 липня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 липня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Інтер», «Ми — Україна», Суспільне.

Блоків «Ради» та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці нацмарафону цієї доби чергувала команда телеканалів ICTV та СТБ. Етер складався з повторів, на екрані був відповідний титр.

У блоці «Інтера» з експертом «Українського інституту майбутнього» Іваном Ступаком говорили про розвиток української армії. Він стверджував, що українські військові наразі мають найцінніше, що можуть мати військові — бойовий досвід. Також говорили про технологічний розвиток війська та роботу з дронами й безпілотниками.

З головою правління громадської організації «Мережа захисту національних інтересів “АНТС”» Ганною Гопко говорили про Саміт НАТО. Вона розповідала, що Сили оборони України підсилять НАТО унікальним бойовим досвідом. 

Цього дня знову говорили про облаштування укриттів у Києві. До гостьової студії «Інтера» долучився голова Дарницького району Києва Микола Калашник. Він розповів про кількість залучених коштів для облаштування укриттів на території району.

У блоці «Ми — Україна» про ймовірний вступ України до НАТО говорили з експертом «Центру оборонних стратегій» Олександром Харою. Він розповів, що Президента США Джозефа Байдена стримує його радник з національної безпеки Джейк Салліван. Крім того, гість говорив, що перебування України в сірій зоні передбачає постійне напруження східного флангу НАТО.

У блоці Суспільного показали виступ президента України Володимира Зеленського у Литві.


Саміт НАТО також обговорювали з колишнім послом України у США Валерієм Чалим. Він сказав, що під час цього Саміту Україна отримає певні позитивні рішення, зокрема військову допомогу. І що Саміт перевершив його власні очікування, навіть попри те, що Україна не отримала запрошення до Альянсу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1156
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду