Про що говорили в етері спільного телемарафону 9 липня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 9 липня 2023 року

10 Липня 2023
1507

Про що говорили в етері спільного телемарафону 9 липня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
1507
Політика Реджепа Ердогана та повернення полонених азовців.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 9 липня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 9 липня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «Рада», ICTV/СТБ, «Інтер».

Блоків «1+1» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

У блоці «Ми — Україна» з дипломатом Олегом Шамшуром говорили про заяву про підтримку України з боку президента Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана.

З політичним коментатором Ігорем Рейтовичем обговорювали війну, її тривалість та повернення українських захисників.

У блоці «Ради» про вступ України до НАТО говорили з політичним оглядачем Дмитром Васильєвим. Він висловив сподівання, що всередині НАТО буде змінено механізм прийняття рішень. Крім того, гість розмірковував про те, що дипломатично важливо, у якій ситуації буде Росія. Оскільки від ослаблення Росії залежатиме зокрема й позиція Угорщини.

З директором «Українського інституту майбутнього» Вадимом Денисенком говорили про повернення азовців із Туреччини до України. Він сказав, що це — перемога української дипломатії і що Ердоган продовжує працювати над створенням геополітичного проєкту «Великого Турану».

Також про повернення азовців та міжнародну політику Ердогана говорили з політичним коментатором Георгієм Біркадзе. Він стверджував, що цей вчинок президента Туреччини підтверджує слабкість Росії. І що Ердоган фактично підтримав вступ України до НАТО.  Цю ж тему обговорювали з політичним оглядачем Володимиром Фесенком.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ з директором видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Іваном Малковичем говорили про нову ілюстровану книгу, яка розповідає про київську князівну та королеву Франції Анну Ярославну.

Із директоркою «Фонду Олени Пінчук» Ольгою Сердюк обговорювали можливості жінок, зокрема економічну незалежність.

Підсумковий випуск новин цього тижня готувала команда «1+1».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1507
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду