Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 червня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 червня 2023 року

8 Червня 2023
654

Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 червня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
654
Підрив Каховської ГЕС та укриття у Києві.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 червня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 червня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «1+1», ICTV/СТБ, «Рада».

Блоків «Інтера» та «Ми — Україна» цієї доби в національному етері не було.

У нічному шестигодинному блоці марафону цієї доби працювала команда Суспільного. Повторили низку інтерв’ю, які були в етері 17, 21 та 31 травня цього року, а також частину етеру попередньої доби включно з підсумковим випуском новин. Крім того, показали інтерв’ю з капеланом Української греко-католицької церкви Андрієм Зелінським та командиром «Грузинського національного легіону» Мамукою Мамулашвілі.

Протягом першої години блоку «1+1» повторили випуск «Нічної варти», який був в етері 3 червня 2023 року.

Про гуманітарну ситуацію на Херсонщині та евакуацію людей говорили з головою пресслужби Херсонської обласної військової адміністрації Олександром Толоконніковим, фахівцем зі збереження екосистем громадської організації «Екодія» Богданом Кученком, директором Інституту водних проблем і меліорації Михайлом Яцюком. Народна депутатка Роксолана Підласа («Слуга народу») розповідала про виділення бюджетних коштів на ліквідацію наслідків підриву Каховської ГЕС.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ про ситуацію на Херсонщині говорили із заступником керівника Офісу президента Олексієм Кулебою.

Вплив підриву Каховської ГЕС на ситуацію на передовій коментувала заступниця міністра оборони Ганна Маляр. Під час включення вона стверджувала, що неважливо, що говорять представники Росії, оскільки їм не довіряють. Також із нею говорили у блоці телеканалу «Рада».

У блоці «Ради» показали інтерв’ю із заступницею міністра юстиції Іриною Мудрою. Говорили про стягнення репарацій з Росії.


Про укриття в Києві говорили з міністром із питань стратегічних галузей промисловості України Олександром Камишіним та заступником міністра освіти та науки Андрієм Вітренком. Останній заявляв, що єдині нормальні укриття у столиці були зроблені за ініціативи президента України.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
654
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду