Про що говорили в етері спільного телемарафону 9 червня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 9 червня 2023 року

11 Червня 2023
766

Про що говорили в етері спільного телемарафону 9 червня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
766
Водопостачання та ведучі телеканалу «Рада» на Херсонщині.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 9 червня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 9 червня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Рада», «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Інтер». Показали новий випуск програми «Обличчя», у якому говорили з координаторками проєкту «Сміливі відновлювати» Дар’єю Галайдою та Альоною Ляшенко. Крім того, повторили підсумковий випуск новин та програму «Акцент», які були в етері попередньої доби.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ знову показали сюжети про те, як реабілітаційний  центр Віктора Пінчука допомагає військовим. Раніше такі сюжети вже показували 26 травня цього року. Нагадаємо, що ICTV та СТБ входять до складу медіагрупи StarLightMedia, кінцевий бенефіціарний власник якої  — Віктор Пінчук.

Про ситуацію в різних регіонах, зокрема з водопостачанням, говорили з речником Херсонської ОВА Олександром Толоконніковим, начальником Миколаївської ОВА Віталієм Кімом, міністеркою з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Іриною Верещук та начальником Криворізької районної військової адміністрації Євгеном Ситниченком.

Команда телеканалу «Рада» паралельно з класичною гостьовою студією організували виїзну на Херсонщині. Там працювали Тетяна Гончарова та Максим Зборовський. Говорили з народними депутатами Олексієм Леоновим та Єгором Чернєвим («Слуга народу»), начальником Херсонської ОВА Олександром Прокудіним, головою Херсонської обласної ради Олександром Самойленком. Чернєв згадав про те, що приїхав до Херсону не з пустими руками, а привіз фуру води.

Про укриття в Києві знову говорили з депутаткою Київської міської ради Ксенією Семеновою («Слуга народу»). Раніше вона вже коментувала цю тему 8 червня цього року.

Реакцію міжнародної спільноти на підрив Каховської ГЕС у гостьові студії «1+1» коментував радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк. Він сказав, що всі серйозні реакції на свавілля Росії будуть лише після остаточної перемоги України.

У блоці «1+1» про інспекцію столичних укриттів говорили з міністром із питань стратегічних галузей промисловості України Олександром Камишіним.


Різні сценарії наслідків підриву Каховської ГЕС у розмовній студії «1+1» коментували політичний оглядач Валентин Гладких, голова Служби зовнішньої розвідки України у 2020-2021 роках Валерій Кондратюк та виконавчий директор фонду «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» Петро Бурковський.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
766
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду