Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 січня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 січня 2023 року

12 Січня 2023
935

Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 січня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
935
Зміна гостьової студії ICTV/СТБ, підтримка Спілкою українських підприємців податкової реформи та потреба України у військовій допомозі.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 січня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 січня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «Ми — Україна», «Інтер», ICTV/СТБ.

Блоків «1+1» та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

Блок Суспільного складався з повторів. Зокрема повторили частину етеру попередньої доби та низку інтерв'ю, які транслювались раніше.

З економічним експертом Михайлом Кухарем у блоці «Ми — Україна» говорили про податкову реформу та підтримку реформи зі сторони Спілки українських підприємців. Він сказав, що ефект від зниження податків допомагає економіці «злетіти». Крім того, він зазначив, що згідно з опитуваннями 70% зарплат в Україні — «у конвертах».

З нардепом від «Слуги народу» Дмитром Кисилевським говорили про розвиток української економіки та створити нову її структуру, відійшовши від сировинного спрямування. Щодо втрат бізнесу він сказав, що наразі їх треба документувати, аби отримати репарації.

Гостьова студія телеканалів ICTV та СТБ цього дня змінила формат. Відтепер гості долучатимуться у форматах онлайн, що традиційно для національного арафону, та офлайн. Офлайнові гостьові студії вже мають телеканали «Рада», «1+1», «Ми — Україна» та «Інтер».

До гостьової студії ICTV/СТБ наживо долучився радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк. З ним говорили про політичну ситуацію в Росії та потребу України у зброї. Раніше цього дня у блоці «Ми — Україна» про військову підтримку України на міжнародному рівні та постачання озброєння говорили з народною депутаткою Марією Мезенцевою.

З головою правління Фундації DEJURE Михайлом Жернаковим говорили про судову реформу та зокрема з’їзд суддів та обрання членів Вищої ради правосуддя. Судову реформу він назвав реформою президента Зеленського та зазначив, що вона необхідна для євроінтеграції України. Якщо не відбудеться обрання членів ВРП, то не відновиться її робота.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
935
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду