Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 січня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 січня 2023 року

7 Січня 2023
1304

Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 січня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
1304
Робота «Солом'янських котиків», інтерв’ю з Русланом Стефанчуком і Михайлом Федоровим та показ фільму «Толока».
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 січня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 січня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Рада», Суспільне, «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та «Інтера» цієї доби в національному етері не було.

У блоці ICTV/СТБ показали повтор інтерв’ю Олени Фроляк з міністром оборони України Олексієм Резніковим, яке було в етері попередньої доби.

У блоці «Ради» показали інтерв’ю з виконавчим директором благодійного фонду «Солом'янські котики» Андрієм Єрофеєвим. Говорили про роботу фонду за конкретними напрямками. Зокрема він розповів, що фонд займається тактичною медициною, розмінуванням, автівками та допомагає пунктам незламності. Також говорили про комплектування аптечок та важливість роботи за міжнародними стандартами й протоколами.

З коментаторів, які регулярно долучаються до блоків «Ради», цього дня говорили з експертами Богданом Ференсом, Іваном Усом і Георгієм Біркадзе. Останній розповідав, чому, на його думку, Путін оголосив перемир’я. Минулого разу він оцінював стан Республіканської партії в США й кандидатуру ймовірного нового спікера Палати представників США Кевіна Маккарті. Проте найчастіше він коментує саме питання відновлення України. З 1 травня 2022 року Біркадзе долучався до гостьових студій національного марафону 39 разів, 37 із яких — у блоках «Ради».

Також у блоці «Ради» показали інтерв’ю з головою Верховної ради України Русланом Стефанчуком. З ним говорили про співпрацю з міжнародними партнерами та відносини з іншими державами. Також говорили про корупцію та роботу народних депутатів.

У блоці Суспільного цього дня показали інтерв’ю Олени Ремовської з міністром цифрової трансформації України Михайлом Федоровим. Говорили про роботу Starlink та розвиток застосунку «Дія». Він сказав, що у 2023 році буде багато фундаментальних змін і переведуть на цифровий формат важливі сфери, зокрема суд.

О 21 годині розпочався фільм «Толока».

Наприкінці доби у блоці «1+1» говорили про ставлення до Михайла Саакашвілі з боку грузинської влади, визнання його політичним в’язнем на міжнародному рівні та його отруєння. До розмови долучили депутата парламенту Грузії Кобу Накопію та юриста-міжнародника Івана Лозового. Останній сказав: отруєння свідчить, що утримування та знищення Сакашвілі відбувається на замовлення Кремля.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1304
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду