Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 жовтня

Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 жовтня

28 Жовтня 2022
647

Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 жовтня

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
647
Життя українських переселенців, Юлія Тимошенко у блоці «Ради» та гуманітарна ситуація в Україні.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 жовтня
Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 жовтня

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Інтер», «1+1», «Рада».

Блоку Суспільне цієї доби в національному етері не було.

У блоці ICTV/СТБ показали повтор етеру попередньої доби. У блоці «Інтера» про ситуацію в регіонах говорили з керівником Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеславом Чаусом та міським головою Харкова Ігорем Тереховим.

Про експорт зерна у блоці «1+1» говорили з нардепом із групи «За майбутнє» Сергієм Лабазюком. Нардепи з цієї групи регулярно з’являються саме в етері «1+1».

Наприкінці блоку «1+1» показали три включення — Лідії Таран, Наталії Фібріг та Наталії Гончарової, — які розповіли про життя українських біженців у Франції, Німеччині та Великій Британії. Також в ефір включили координаторку Українського дому у Варшаві Оксану Пестрикову.

Загалом у блоці «1+1» цього дня було дванадцять гостьових включень: дев’ять у гостьовій студії та три у новинних випусках.

З народною депутаткою Юлією Тимошенко у блоці «Ради» говорили про вимоги Росії щодо перемовин. Вона назвала переговори України з Росією неприпустимими. Тимошенко включалась із Нікополя на Дніпропетровщині. Також вона сказала, що не можна вимикати електроенергію у прифронтових містах. Загалом вона безперервно говорила шість хвилин без запитань ведучих. Під кінець включення ведучий Назар Довгий поставив ще одне питання щодо захисту енергетичної системи. Нагадаємо, що за підсумками минулого місяця Юлія Тимошенко виявилась однією з найчастіших гостей марафонського ефіру, і то саме завдяки блокам «Ради».

З військовим та політологом Кирилом Шевченком говорили про битву за Херсон та ситуацію на передовій. Він проаналізував сценарії звільнення Херсона.

У блоці «Ради» цього дня було 20 гостьових включень: два у підсумковому випуску новин та 18 у гостьовій студії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
647
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду