Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 жовтня

Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 жовтня

31 Жовтня 2022
648

Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 жовтня

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
648
Як Юлія Тимошенко оцінює можливість переговорів з Росією, а також якою є ситуація із зерновим коридором та енергетичною безпекою.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 жовтня
Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 жовтня

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, ICTV/СТБ, «Інтер», «1+1».

Блоку «Рада» цієї доби в національному етері не було.

У блоці Суспільного повторили частину гостьових включень попередньої доби. Також дали повтори інтерв’ю з художником Нікітою Тітовим за 16 жовтня, з директором служби інструментів зовнішньої політики Євросоюзу Петером Ваґнером за 26 жовтня та з кінорежисером Валентином Васяновичем за 28 жовтня.

У блоці ICTV/СТБ про ситуацію з українською енергетикою говорили із генеральним директором Yasno Сергієм Коваленком.

Цього дня народна депутатка Юлія Тимошенко у блоці «Інтера» знов розповідала про неможливість вести будь-які переговори з росіянами. Також вона розповіла про свій візит у Херсонську область та передачу допомоги військовим. Її протитрували за партійною приналежністю, яка не мала стосунку до теми її включення. Тимошенко говорила безперервно дві хвилини, допоки не перервався зв’язок. Після відновлення з’єднання вона говорила ще три хвилини. Що не так із телебенефісами Юлії Тимошенко, читайте у свіжому випуску моніторингу телемарафону від Ігоря Куляса.

У гостьовій студії «Інтера» говорили ще з одною народною депутаткою — Кірою Рудик, яку також протитрували за партійною приналежністю. Вона розповіла про свій візит до Тайваню.

Про зрив зернового коридору у блоці «1+1» говорили з секретарем Ради національної безпеки і оборони України Олексієм Даніловим. Він зокрема розповів, що в Росії зараз є фактично три армії, які належать різним людям, та в результаті між ними має виникнути конфлікт.

Про гуманітарний коридор говорили з нардепом із групи «За майбутнє» Анатолієм Урбанським. Його також протитрували відповідно до партійної приналежності. Зауважимо, що нардепів цієї групи регулярно запрошують до гостьової студії «1+1», й лише днями представник «За майбутнє» Сергій Лабазюк чи не вперше з’явився у блоці «Ради».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
648
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду