Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 жовтня

Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 жовтня

30 Жовтня 2022
845

Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 жовтня

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
845
Ситуація на передовій, аграрний фронт та колишній соратник Медведчука.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 жовтня
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 жовтня

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», «1+1», «Рада», Суспільне.

Блоку ICTV/СТБ цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці «Інтера» показали новинну студію з Дмитром Чистяковим та повторили вечірній випуск програми «Акцент», яка була в етері 28 жовтня. Ведучий Олексій Фадєєв говорив про Китай із експертом-міжнародником Русланом Осипенком та членом правління Української асоціації китаєзнавців Олексієм Ковалем.

Цього дня співачка Джамала знову презентувала свій новий мініальбом «Поклик» у гостьовій студії «1+1». Попередньої доби вона розповідала про нього у блоці ICTV/СТБ.

Про воєнну ситуацію у блоці «плюсів» говорили з речником Східного угрупування військ Сергієм Череватим, керівницею пресцентру командування «Південь» Наталією Гуменюк та воєнним експертом Сергієм Грабським. Наталія Гуменюк залишається практично щоденною гостею марафону — попередні два місяці вона бувала у спільному ефірі найчастіше.

У блоці «Ради» готовність аграріїв до зими обговорили з нардепом Сергієм Лабазюком. Під час включення його протитрували як члена аграрного комітету Верховної Ради України. Та вже протягом години у новинному сюжеті нардепа протитрували за партійною приналежністю — «За майбутнє». Раніше представники цієї партії бували переважно у блоках «1+1».

З радником керівника Офісу президента України Михайлом Подоляком говорили про міжнародний порядок денний. Зокрема він висловив думку, що саме президент Зеленський — ключовий суб’єкт, який повертає глобальну політику до реальності. І взагалі йшлося переважно про вплив президента України на міжнародній арені. Крім нього цього дня також говорили з іншим радником керівника ОП — Сергієм Лещенком.

Також цього дня до блоку «Ради» запросили нардепа Володимира Арешонкова з депутатської групи «Довіра». З ним говорили про те, що необхідно засудити дії Росії. Він сказав, що має бути визначений чіткий правовий механізм, який дозволить дати оцінку діям нардепів, пов’язаних із Росією. 2006 року Арешонков був членом Соціал-демократичної партії України (об’єднаної) та кандидатом до Верховної Ради України від Опозиційного блоку «Не так!». До цього блоку також входили Віктор Медведчук, Нестор Шуфрич та Юрій Бойко. Він також працював головою Коростенської райдержадміністрації за президентства Януковича. Однак у 2014 році долучився до Блоку Петра Порошенка. Про політичний бекграунд гостя ефіру ведучі не нагадали.

У блоці Суспільного зробили інтерв’ю з міністром внутрішніх справ України Денисом Монастирським. Говорили про ситуацію у звільнених регіонах.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
845
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду