Нацрада зареєструвала сайт Суспільного, «Кавун.City», медіасервіс youtv тощо

Нацрада зареєструвала сайт Суспільного, «Кавун.City», медіасервіс youtv тощо

9 Листопада 2023
782
9 Листопада 2023
16:11

Нацрада зареєструвала сайт Суспільного, «Кавун.City», медіасервіс youtv тощо

782
Також регулятор зареєстрував 155 друкованих видань.
Нацрада зареєструвала сайт Суспільного, «Кавун.City», медіасервіс youtv тощо
Нацрада зареєструвала сайт Суспільного, «Кавун.City», медіасервіс youtv тощо

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення зареєструвала 155 друкованих видань, десять онлайн-медіа та 17 провайдерів. Такі рішення регулятор ухвалив на засіданні 9 листопада.

Реєстрацію онлайн-медіа отримали:

  • ютуб-канал «Раміна»;
  • інформаційні агентства «Чорноморська громада» і «Спеціальні кореспонденти»;
  • суспільно-політичне інформаційне інтернет-видання «Суспільне Мовлення» (НСТУ);
  • вебсайт «Медиторія»;
  • два журнали — «Socialization & Human Development: International Scientific Journal» (ГО «Українська асоціація психології освіти та розвитку») і «Journal of Edge Computing» (Державного університету «Житомирська політехніка»);
  • новинний сайт «ТЕЛЕгазета» (ТОВ Рекламно-інформаційного агентства «K&K» Луганської області);
  • сайт «Зміст» (ГО «Зміст Полтава» із Полтави);
  • онлайн-медіа «Кавун.City» (фізичної особи-підприємця Вірлич Є. М. із Херсона).

Зареєструвала Нацрада і ОТТ-сервіс youtv (юридична особа — ТОВ «Платформа ТВ»). А також 17 провайдерів аудіовізуальних сервісів поповнили перелік зареєстрованих суб’єктів у сфері медіа.

Найактивніше продовжують реєструватися друковані видання. На цьому засіданні Нацрада зареєструвала 155 друкованих видань: 98 газет, 48 журналів, 5 збірників наукових праць, 3 спеціалізовані видання, призначені для медичних установ та лікарів, а також для медичних і фармацевтичних працівників, 1 бюлетень.

Територія розповсюдження зареєстрованих цього разу журналів, збірників, спеціалізованих видань, бюлетеня — Україна (48 видань — 84%), а також Україна та зарубіжжя (9 видань — 16%).

Найбільшу кількість — одразу 20 — всеукраїнських видань (17 журналів, 3 газети), які публікуються українською мовою, внесло до реєстру ТОВ «Експертус ТЕК», м. Київ. Одночасно 16 видань (15 журналів, 1 газету) зареєструвало ТОВ «Пресс-кур’єр Україна», м. Київ. Усі видання виходять українською та російською мовами і поширюються в Києві.

Серед зареєстрованих газет — 20 всеукраїнських, 69 обласних, 7 районних, 2 міських. Одразу 79 видань українською мовою (78 газет і 1 журнал) зареєстрував Хотимчук Т. Є. із села Моташівка Волинської області. 64 видання поширюються в областях України, 15 — по всій території нашої держави.

Нагадаємо, на минулому засіданні Нацрада зареєструвала «Детектор медіа», OmegaTV, сайт і соцмережі «Еспресо» та ще 123 друкованих видання.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
782
Читайте також
31.10.2023 14:17
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
1 367
26.10.2023 13:38
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
4 340
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду