«Ланет» та «1+1 медіа» підпишуть договір щодо Сєвєродонецька

«Ланет» та «1+1 медіа» підпишуть договір щодо Сєвєродонецька

29 Квітня 2021
1871
29 Квітня 2021
15:22

«Ланет» та «1+1 медіа» підпишуть договір щодо Сєвєродонецька

1871
Провайдер «Мережа Ланет» та «1+1 медіа» готові укласти договір про трансляцію каналів медіагрупи у Сєвєродонецьку.
«Ланет» та «1+1 медіа» підпишуть договір щодо Сєвєродонецька
«Ланет» та «1+1 медіа» підпишуть договір щодо Сєвєродонецька

Про це повідомляє «НВ Бізнес».

Як розказав виданню співзасновник провайдера Віктор Мазур сторонам «вдалося знайти компроміс»

Він також повідомив, що провайдер розглядає пропозиції від «Медіа Групи Україна» та StarLightMedia, але у компанії «є суттєві зауваження по операціях».

«Зараз у нас основне питання — терміни розірвання договору. У StarLightMedia пропонують внести можливість розірвання договору за 30 днів [з моменту повідомлення], в МГУ — за 10. Не можна планувати ні бізнес, ні інформаційну безпеку на 30 днів і, тим більше, на 10 днів», — пояснює Віктор Мазур. У «Мережі Ланет» виданню повідомили, що поки не отримували пропозицій щодо ретрансляції телеканалів медіагрупи «Інтер»  в Сєвєродонецьку.

«1+1 media» підтвердило «Детектор Медіа», що відправляла ТОВ «Ланет Мережа» проєкт відповідного ліцензійного договору про надання невиключних суміжних прав на розповсюдження телеканалів групи 1+1 media у м. Сєвєродонецьк з 19 травня 2021 року.

«27 квітня компанія отримала позитивну відповідь щодо договору та скан-копію підписаних ТОВ «Ланет Мережа» документів. Очікуємо на отримання оригіналів документів та фіналізуємо процес, підписавши договір у відповідь»,  — говориться у відповіді.

Нагадаємо, 19 квітня «1+1 медіа» повідомила, що готова прийняти пропозицію «Мережі Ланет» щодо укладення окремого ліцензійного договору про надання невиключних суміжних прав на розповсюдження телеканалів групи у місті Сєвєродонецьк з 19 травня 2021 року.  Також питання Сєвєродонецька готова обговорювати з провайдером і StarLightMedia.

Однак провайдер «Мережа Ланет» заявив, що не готовий підписувати нову угоду зі «1+1 медіа» на тих умовах, які зараз оскаржуються у суді.

Ілюстрація: «Мережа Ланет» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1871
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду