detector.media
29.04.2021 15:22
«Ланет» та «1+1 медіа» підпишуть договір щодо Сєвєродонецька
«Ланет» та «1+1 медіа» підпишуть договір щодо Сєвєродонецька
Провайдер «Мережа Ланет» та «1+1 медіа» готові укласти договір про трансляцію каналів медіагрупи у Сєвєродонецьку.

Про це повідомляє «НВ Бізнес».

Як розказав виданню співзасновник провайдера Віктор Мазур сторонам «вдалося знайти компроміс»

Він також повідомив, що провайдер розглядає пропозиції від «Медіа Групи Україна» та StarLightMedia, але у компанії «є суттєві зауваження по операціях».

«Зараз у нас основне питання — терміни розірвання договору. У StarLightMedia пропонують внести можливість розірвання договору за 30 днів [з моменту повідомлення], в МГУ — за 10. Не можна планувати ні бізнес, ні інформаційну безпеку на 30 днів і, тим більше, на 10 днів», — пояснює Віктор Мазур. У «Мережі Ланет» виданню повідомили, що поки не отримували пропозицій щодо ретрансляції телеканалів медіагрупи «Інтер»  в Сєвєродонецьку.

«1+1 media» підтвердило «Детектор Медіа», що відправляла ТОВ «Ланет Мережа» проєкт відповідного ліцензійного договору про надання невиключних суміжних прав на розповсюдження телеканалів групи 1+1 media у м. Сєвєродонецьк з 19 травня 2021 року.

«27 квітня компанія отримала позитивну відповідь щодо договору та скан-копію підписаних ТОВ «Ланет Мережа» документів. Очікуємо на отримання оригіналів документів та фіналізуємо процес, підписавши договір у відповідь»,  — говориться у відповіді.

Нагадаємо, 19 квітня «1+1 медіа» повідомила, що готова прийняти пропозицію «Мережі Ланет» щодо укладення окремого ліцензійного договору про надання невиключних суміжних прав на розповсюдження телеканалів групи у місті Сєвєродонецьк з 19 травня 2021 року.  Також питання Сєвєродонецька готова обговорювати з провайдером і StarLightMedia.

Однак провайдер «Мережа Ланет» заявив, що не готовий підписувати нову угоду зі «1+1 медіа» на тих умовах, які зараз оскаржуються у суді.

Ілюстрація: «Мережа Ланет» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY