Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 березня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 березня 2023 року

29 Березня 2023
870

Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 березня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
870
Ядерний шантаж Путіна та піарний звіт Кабміну.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 березня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 березня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: «Рада», ICTV/СТБ, «Ми — Україна», «Інтер».

Блоків Суспільного та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

Ядерні погрози президента Росії Володимира Путіна у блоці «Ради» обговорювали з політкоментатором Валентином Гладких. Він стверджував, що наявність ядерної зброї нічого не гарантує Росії, та вважав, що Росія нікому не потрібна й ніхто не планує її завойовувати. Цю ж тему обговорювали з іншим політкоментатором Олексієм Якубіним

Співпрацю Росії та Китаю коментував колишній посол України у Хорватії Олександр Левченко.

З директором Центру протидії дезінформації при РНБО Андрієм Шаповаловим у гостьовій студії «Ради» також говорили про ядерний шантаж та погрози зі сторони кремлівського режиму. Він розповів, що Путін та його оточення не хочуть відповідати за викрадення українських дітей, тому намагаються черговий раз налякати Захід.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ показали сюжет про зґвалтування дитини на Закарпатті. Журналісти взяли коментарі у дівчини, її бабусі та батька, а також у представника суду, представниці школи та додали коментар уповноваженого Верховної Ради з прав людини Дмитра Лубінця, який «взяв справу на особистий контроль». Схожий сюжет попередньої доби показали у блоці «1+1».

Читайте також: 

Канал «1+1» знімає програму про зґвалтування дитини на Закарпатті.

Ситуацію на фронті обговорювали з народним депутатом Романом Костенком («Голос»).

У гостьовій студії «Ми — Україна» ядерний шантаж Путіна коментували віцепрезидент аналітичного центру «Політика» Олег Лісний та редактор білоруського «Єврорадіо» Павло Свердлов.

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук («Слуга народу») включився до блоку «Інтера», аби розповісти про свій візит до Великої Британії. Далі про відбудову України та допомогу партнерів говорили з народною депутаткою Оленою Шуляк («Слуга народу»).

Крім Стефанчука, про міжнародну роботу також звітував міністр енергетики Герман Галущенко. Він розповів про свою зустріч з європейськими колегами.


У рубриці Олексія Фадєєва «Акцент» про токсичність російської культури говорили з доктором філософських наук Вахтангом Кебуладзе та істориком й експертом «Українського інституту майбутнього» Сергієм Громенком.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
870
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду