Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 квітня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 квітня 2023 року

3 Квітня 2023
831

Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 квітня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
831
Затримання митрополита Московського патріархату та викрадення українців.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 квітня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 квітня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: «Ми — Україна», Суспільне, «1+1», «Рада».

Блоків «Інтера» та ICTV/СТБ цієї доби в національному етері не було.

Про затримання митрополита УПЦ МП Павла Лебедя у блоці «Ми — Україна» говорили з політичним коментатором Валентином Гладких. Також він розповів про зв’язок Росії з Китаєм, ймовірну зустріч президента України Володимира Зеленського та Сі Цзіньпіна, ядерні погрози Кремля та лідерство Джо Байдена. Загалом Гладких пробув у студії понад 50 хвилин.

Також тему затримання митрополита Московського патріархату коментували виконавчий директор громадської організації «Міжнародної асоціації малих громад» Олексій Буряченко та політичний коментатор Дмитро Васильєв.

Дослідження настроїв росіян та соціологію в Росії у гостьовій студії Суспільного коментував очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії Олександр Шульга.

Відновлення податків на паливо обговорили з директором «Консалтингової групи А-95» Сергієм Куюном та президентом «Асоціації операторів ринку нафтопродуктів» Леонідом Косянчуком.

У блоці телеканалу «1+1» затримання митрополита УПЦ МП Павла Лебедя коментував народний депутат Тарас Батенко («За майбутнє»). Його протитрували відповідно до партійної приналежності, що не мало жодного відношення до теми розмови.

З розслідувачами «Слідства.Інфо» Анною Бабінець та Яковом Любичем у гостьовій студії «1+1» говорили про роботу з темою викрадення дітей та документальний фільм «Історія порятунку викрадених українських дівчат». 


Перший в історії України випуск військових капеланів у студії «Ради» коментував міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов. Також у блоці телеканалу показали інтерв’ю з міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим, він розповів про роботу відомства та цифровізацію держави. Виселення УПЦ МП з території Києво-Печерської лаври обговорили з міністром культури та інформаційної політики Олександром Ткаченком.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
831
Читайте також
30.03.2023 15:00
Олексій Півторак
Денис Шабанін
Ярослав Зубченко
Софія Скиба
«Детектор медіа»
1 987
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду