Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 березня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 березня 2023 року

25 Березня 2023
1286

Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 березня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
1286
Росія у Радбезі ООН та Сі Цзіньпін у Москві.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 березня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 березня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: Суспільне, «Ми — Україна», «Інтер», ICTV/СТБ.

Блоків «1+1» та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

Перші чотири з половиною години нічного блоку, у якому працювала команда Суспільного, складались з повторів. Зокрема, повторили частину етеру попередньої доби та інтерв’ю, які транслювали 17 та 19 березня. Далі показали інтерв’ю з військовим медиком Сергієм Сисоєвим, режисеркою Уляною Горбачевською та військовослужбовцем Максимом з позивним «Доц».

Керівник з розвитку політики у сфері телекомунікацій Мінцифри Тарас Стеценко у блоці телеканалу «Ми — Україна» розповідав про те, що міністерство хоче запровадити контроль швидкості інтернету.

Головування Росії у Радбезі ООН в гостьовій студії «Ми — Україна» коментував постійний представник України при ООН у 2015-2019 роках Володимир Єльченко. За його словами, Росії не дадуть пролобіювати питання, які суперечитимуть інтересам України.

Політичний коментатор Микола Давидюк у блоці «Інтера» говорив про притягнення Росії до відповідальності за воєнні злочини та викрадення українських дітей. Також говорили про результати візиту Сі Цзіньпіна до Москви. Загалом коментатор пробув у студії 35 хвилин.


Михайло Подоляк, радник керівника Офісу президента, у гостьовій студії телеканалів ICTV та СТБ розповідав про роботу Офісу та президента на міжнародній арені, зокрема взаємодію з Китаєм.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1286
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду