Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 березня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 березня 2023 року

28 Березня 2023
678

Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 березня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
678
Ядерна зброя в Білорусі та заклики Андрія Єрмака до Орландо Блума.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 березня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 березня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: «Ми — Україна», Суспільне, «1+1», «Рада».

Блоків «Інтера» та ICTV/СТБ цієї доби в національному етері не було.

Про ймовірне застосування росіянами ядерного озброєння та його розміщення на території Білорусі у блоці «Ми — Україна» говорили з керівником організації ByPol Олександром Азаровим. Також він розповів про репресії проти білоруських активістів, які начебто перевершили репресії 2020 року.

Журналіст російського видання The Insider Тимур Олевський коментував нібито запис розмови музичного продюсера Йосипа Пригожина та мільярдера Фархада Ахмедова, де вони критикують Кремль. 

У блоці Суспільного розміщення російського ядерного озброєння на території Білорусі коментували партнер консалтингової компанії Good Politics Максим Джигун та голова кабінету представників білоруської опозиціонерки Світлани Тихановської Валерій Ковалевський. Мобілізацію в Росії обговорили ще з одним політичним коментатором, директором «Українського інституту майбутнього» Вадимом Денисенком.

24-годинну конференцію про вплив війни на жінок та вплив жінок на війну у блоці «1+1» обговорили з директоркою ГО «Інститут конструктивної журналістики і нових медіа» та експерткою з гендерних комунікацій Ксенією Букшиною.

Народний депутат Давид Арахамія («Слуга народу») у гостьовій студії телеканалу «Рада» коментував відбудову України та допомогу міжнародних партнерів. Далі цю саму тему також обговорили з народною депутаткою Оленою Шуляк («Слуга народу»).


Також у блоці «Ради» показали сюжет про візит Орландо Блума до України й повідомлення, що Андрій Єрмак «закликав актора допомогти поверненню українських дітей» Далі до гостьової студії включилася радниця керівника Офісу президента Дар’я Зарівна, яка також розповідала про заклики Єрмака до актора.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
678
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду