Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 березня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 березня 2023 року

30 Березня 2023
848

Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 березня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
848
Виселення Московського патріархату з Лаври та ситуація в Білорусі.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 березня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 березня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: «Інтер», «1+1», «Рада», Суспільне.

Блоків ICTV/СТБ та «Ми — Україна» цієї доби в національному етері не було.

У блоці «Інтера» показали новий випуск рубрики Дмитра Чистякова «Обличчя». Ведучий говорив з журналісткою опозиційного білоруського телеканалу «Белсат» Дар’єю Чульцовою про переслідування зі сторони режиму Олександра Лукашенка та бажання повернутись у Білорусь.

Далі показали три години повтору етеру попередньої доби. Зокрема повторили інтерв’ю з координаторкою Медійної ініціативи за права людини Ольгою Решетиловою та випуск програми «Акцент».

Блок «1+1» розпочався з повтору частини програми «Нічна варта», яка була в етері 26 березня. Говорили про міжнародний вплив Росії з кореспонденткою ТСН Яною Слєсарчук та експертом Центру оборонних стратегій Олександром Харою.

Виселення представників Української православної церкви Московського патріархату з території Києво-Печерської лаври у гостьовій студії «1+1» коментував ректор Відкритого православного університету та священнослужитель Православної церкви України Георгій Коваленко. За його словами, ніхто не зацікавлений у тому, аби на території лаври припинила звучати молитва.

З редактором «Белсату» Сергієм Пелясою говорили про розміщення ядерної зброї на території Білорусі.

У блоці «Ради» про виселення УПЦ МП говорили з релігієзнавцем та військовослужбовцем Андрієм Алфьоровим. Регулярний гість нацмарафону Георгій Біркадзе коментував стан української економіки. А ядерний шантаж Росії та візит Сі Цзіньпіна до Москви обговорили з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком.


У блоці Суспільного про УПЦ МП говорили з політичним коментатором Олександром Солонтаєм, послом України у Ватикані Андрієм Юрашем, секретарем РНБО Олексієм Даніловим та політичним аналітиком Інституту євроатлантичного співробітництва Володимиром Горбачем.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
848
Читайте також
30.03.2023 15:00
Олексій Півторак
Денис Шабанін
Ярослав Зубченко
Софія Скиба
«Детектор медіа»
1 998
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду