Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 березня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 березня 2023 року

23 Березня 2023
646

Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 березня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
646
Ракетний удар по Запоріжжю та потенційний арешт Трампа.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 березня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 березня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: «Рада», ICTV/СТБ, «Ми — Україна», «Інтер».

Блоків Суспільного та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

Протягом перших двох годин нічного блоку марафону, у якому працювала команда телеканалу «Рада», транслювали засідання Верховної ради України.

З політичних коментаторів, які регулярно долучаються до студій «Ради», цього дня говорили з Валентином Гладких, Ігорем Петренком, Іваном Усом та Олексієм Якубіним. Останній коментував зустріч Сі Цзіньпіна та Путіна й реакцію на неї світової спільноти. Також Якубін вважав, що саме Китай може вплинути на Росію. З Ігорем Петренком говорили про візит прем’єр-міністра Японії до України.

Народна депутатка Роксолана Підласа («Слуга народу») у блоці телеканалів ICTV та СТБ коментувала збільшення видатків державного бюджету України. Вона  казала, що фінансувати оборону держава може лише з тих ресурсів, які заробляє сама. І, якщо треба буде знову збільшувати оборонний бюджет, держава шукатиме можливості залучати ще більше коштів.

У блоці телеканалу «Ми — Україна» про візит лідера Китаю до України говорили з народним депутатом VI скликання Євгеном Добряком

Журналістка та керівниця мовлення «Голосу Америки» у Східній Європі Мирослава Гонгадзе в гостьовій студії «Ми — Україна» коментувала ймовірний арешт колишнього президента США Дональда Трампа.

Військовий оглядач Павло Нарожний у студії «Ми — Україна» на мапі показував ситуацію на передовій. Також він розповів про своє бачення можливостей російської армії та підготовки українських військових.

Про ситуацію у Запоріжжі у блоці телеканалу «Інтер» говорили з виконуючим обов’язки міського голови Анатолієм Куртєвим, який розповів про наслідки ракетного удару та гуманітарну ситуацію в місті.

Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко коментував викрадення росіянами українських музейних фондів. Зокрема, він розповів, що закордонним партнерам вже передали пропозиції, як можна відшкодувати втрачене музейне майно.


До студії програми «Акцент» цього дня запросили політичного коментатора Володимира Фесенка та російського опозиціонера Іллю Пономарьова. Говорили про ймовірний розпад Росії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
646
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду