Про що говорили в етері спільного телемарафону 26 березня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 26 березня 2023 року

27 Березня 2023
856

Про що говорили в етері спільного телемарафону 26 березня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
856
СТБ рекламує свій проект, Михайло Подоляк коментує анонімний телеграм
Про що говорили в етері спільного телемарафону 26 березня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 26 березня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: «1+1», «Інтер», ICTV/СТБ, «Ми — Україна».

Блоків «Ради» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону цієї доби працювала команда «1+1». Глядачам показали новий випуск програми «Нічна варта» та повтор частини етеру попередньої доби.

«Нічна варта» складалась із двох частин. У першій ведучі Євген Плінський та Наталя Островська говорили про міжнародний вплив Росії з кореспонденткою ТСН Яною Слєсарчук та експертом Центру оборонних стратегій Олександром Харою. У другій частині, замість Наталі Островської, програму вела Марія Васильєва. Говорили про дискваліфікацію російських спортсменів на міжнародних змаганнях зі спортивним оглядачем Віктором Цигаником та народним депутатом Жаном Беленюком («Слуга народу»).

«Інтер» протягом першої години свого блоку показував повтор програми Дмитра Чистякова «Обличчя», яка була в етері 23 березня. Ведучий говорив з журналісткою Євгенією Вірлич.

Ситуацію на передовій та потребу України у зброї в гостьовій студії «Інтера» обговорили з політичним коментатором Ростиславом Смірновим. Далі для дискусії про озброєння до студії наживо долучився військовий оглядач Олексій Гетьман.

З шеф-кухарем Євгеном Клопотенком у блоці ICTV/СТБ говорили про реформу шкільного харчування та запуск нового телевізійного шоу «Пекельні борошна». Нагадаємо, що проєкт виходить на телеканалі СТБ та полягає у приготуванні страв української кухні. Прем’єра відбулася 25 березня.

Програмний директор «Детектора Медіа» Вадим Міський у гостьовій студії телеканалів ICTV та СТБ розповідав про російські фейки та їхнє спростування.

З Михайлом Подоляком у гостьовій студії «Ми — Україна» говорили про анонімні телеграм-канали. За словами радника голови Офіса президента, подібні медіа зовсім не відповідають за свої слова. 


Завжди актуальну зустріч Сі Цзіньпіна й Путіна коментував «політичний психолог» Олег Хомяк.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
856
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду