Редакцію медіа «ТиКиїв» очолила Ольга Безсонова

Редакцію медіа «ТиКиїв» очолила Ольга Безсонова

1 Квітня 2024
679
1 Квітня 2024
13:23

Редакцію медіа «ТиКиїв» очолила Ольга Безсонова

679
Тетяна Гриньова, яка керувала командою видання з вересня минулого року, пішла з нього.
Редакцію медіа «ТиКиїв» очолила Ольга Безсонова
Редакцію медіа «ТиКиїв» очолила Ольга Безсонова

Онлайн-видання «ТиКиїв» повідомило «Детектор медіа» пресрелізом про те, що його новою головною редакторкою стала Ольга Безсонова. Вона замінила на цій посаді Тетяну Гриньову, яка керувала редакцією медіа з вересня 2023 року, розповіла «ДМ» представниця видання Вікторія Клименко.

За її словами, Ольга Безсонова має багаторічний досвід керування медійними проєктами: очолювала журнали «Отдохни!» та «Добрі поради» (Burda Media Ukraine), «Маніфест» («АСП Сервіс»), Avenue Magazine («АТ Медіа»), «7+7я» («7плюс7медіа»). Крім того, нова головна редакторка «ТиКиїв» працювала в журналах «Теленеделя», «Сериал» («Український медіа холдинг») і на сайті liza.ua (Burda Media Ukraine).

На посаді головреда проєкту «ТиКиїв» Безсонова планує зайнятися виробленням нової контент-стратегії медіа. Крім того, вона відповідатиме за поточне керівництво мультимедійною редакцію та подальший розвиток столичного медіа.

«Любов до Києва та журналістики надихає мене бачити інфоприводи на кожному кроці. Київ — не просто місто, це серце України, тут відбуваються події, які визначають долю країни. Ми розповідаємо про Київ так, щоб кожен читач відчував пульс, атмосферу та незламний дух столиці. Я вірю в силу слова та його здатність торкатися сердець нашої аудиторії», — розповіла Ольга Безсонова. 

В редакції висловили впевненість у тому, що досвід Ольги в медіа, а також її пристрасть до роботи надихнуть команду «ТиКиїв» на нові звершення.

У вересні 2022-го «Детектор медіа» повідомляв про те, що київський паблік у соцмережах «Типовий Київ» оновився та отримав назву «ТиКиїв». Про це ми дізнались від пресслужби медіахолдингу Live Network. 

Медіахолдинг Live Network заснований наприкінці 2020 року, до його складу ввійшли регіональні телеканали Live (раніше Kyiv.live), «Типовий Київ», Odesa.live. Медіахолдинг належав нардепу «ОПЗЖ» Вадиму Столару. Влітку 2022-го стало відомо, що він продав холдинг співзасновниці креативних агентств «We know how» і «Badoev ID» Ганні Ковальовій. Канали холдингу призупинили мовлення з 15 липня до завершення бойових дій та скасування в Україні режиму воєнного стану. 

У листопаді 2023 року Інститут масової інформації повідомив про те, що «Ти Київ», де працює ексведуча телеканалів Медведчука, видалив коментар про її минуле. Медіа запевняло тоді, що це зробили помилково.

Читайте також: 

Фото: пресслужба видання «ТиКиїв»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
679
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду