Департамент інтернет-проєктів медіахолдингу Starlight Media очолив Іван Кучеренко

Департамент інтернет-проєктів медіахолдингу Starlight Media очолив Іван Кучеренко

25 Вересня 2023
1826
25 Вересня 2023
16:11

Департамент інтернет-проєктів медіахолдингу Starlight Media очолив Іван Кучеренко

1826
Ольга Тищук, яка очолювала департамент раніше, продовжить діяльність поза групою — в освітніх, консалтингових та власних диджитал-проєктах.
Департамент інтернет-проєктів медіахолдингу Starlight Media очолив Іван Кучеренко
Департамент інтернет-проєктів медіахолдингу Starlight Media очолив Іван Кучеренко

У медіахолдингу Starlight Media — кадрові зміни. Його департамент інтернет-проєктів очолив Іван Кучеренко. Про це «Детектору медіа» повідомили у пресслужбі SLM.

В Івана Кучеренка, розповіли у пресслужбі, — понад 20 років досвіду роботи в диджиталі та широка експертиза в цифровому маркетингу, комунікаціях, а також кросмедійних проєктах. Він розвивав диджитал в агенціях Prodigi та SPN Ogilvy, а також медіагрупах Telegraph Media Group та Starlight Media (з 2011 по 2013 роки). У листопаді 2015 року заснував диджитал-центричну агенцію Dievo у складі рекламно-комунікаційного холдингу NCG, яка у 2016 році увійшла до 15 найкращих у рейтингу «Вибір рекламодавця», а у 2020 році за підсумками Effie Awards Ukraine стала  найефективнішою національною медіаагенцією. З 2020 до 2021 року очолював Комітет з питань інтернет-реклами при ІнАУ.

«Разом з командою ми продовжимо інформаційну боротьбу заради оперативного та якісного донесення правди про війну в Україні та світі. Ми цінуємо довіру нашої аудиторії й продовжимо створювати для неї цікавий та якісний новинний і суспільно важливий контент. Наш розвиток продовжуватиметься і набиратиме нових обертів — в зростанні нашої аудиторії, збільшенні монетизації цифрових платформ новин та підвищенні ефективності роботи нашого департаменту», — поділився планами новий очільник департаменту інтернет-проєктів Starlight Media. 

Ольга Тищук, яка очолювала департамент раніше, продовжує розвиток поза групою — в освітніх, консалтингових та власних диджитал-проєктах. 

Starlight Media продукує новини, які виходять в ефірі та диджиталі, щоденно. І саме департамент інтернет-проєктів створює та розвиває новинні сайти «Факти» і «Вікна» з їхніми представництвами в соціальних мережах, а також новинно-інформаційні ютуб-канали, які мають сумарне охоплення понад 20 млн інтернет-користувачів. Відтепер команда департаменту опікуватиметься роботою цифрових платформ та зростанням їхньої монетизації під керівництвом Івана Кучеренка. 

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що європейський дата-центр заблокував сервери Starlight Media через скаргу росіян. Наразі доступ до новинних сайтів відновили.

Читайте також:

Фото: Іван Кучеренко / Starlight Media 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1826
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду