Тетяна Гриньова стала новою головною редакторкою онлайн-видання «ТиКиїв»

Тетяна Гриньова стала новою головною редакторкою онлайн-видання «ТиКиїв»

14 Вересня 2023
1249
14 Вересня 2023
12:44

Тетяна Гриньова стала новою головною редакторкою онлайн-видання «ТиКиїв»

1249
Вона відповідатиме за контент-стратегію та розвиток медіа.
Тетяна Гриньова стала новою головною редакторкою онлайн-видання «ТиКиїв»
Тетяна Гриньова стала новою головною редакторкою онлайн-видання «ТиКиїв»

Онлайн-видання «ТиКиїв» повідомило «Детектор медіа» пресрелізом про те, що його новою головною редакторкою стала Тетяна Гриньова.

Серед пріоритетних задач Гриньової — створення на базі «ТиКиїв» нового формату онлайн-журналу про героїв, спільноти та організації, а також розвиток ком’юніті читачів та глядачів у соціальних мережах проєкту.

«Три роки тому я покинула роботу у медіа, сфокусувавшись на благодійних ініціативах, але зараз вирішила інвестувати свій найбільший досвід та пристрасть у видання про місто, у якому я стала дорослою та провела 22 роки життя. Це великий виклик, але багатообіцяюча пригода, — коментує Тетяна Гриньова. — Робити проєкт про Київ зараз особливо відповідально: важко знайти місто у світі, уваги до якого прикуто більше, бо наразі Київ — столиця не тільки України, а також всіх вільних людей. Ми плануємо розповідати історії героїв минулого, сьогодення та майбутнього. Знати свою історію і шанувати своїх героїв та спадщину — базовий обов’язок кожного українця».

Тетяна Гриньова має досвід управління медіа понад 14 років. З 2011-го до 2020 року вона була видавчинею та головною редакторкою Bit.ua та Bit.LIVE. З 2006-го до 2011 року — CEO та шефредакторкою Izum.ua. Працювала журналісткою і ведучою, вела свою програму на «Просто Раді.О». У 2013 році започаткувала спортивний табір Fitness Geek Camp. З 2020 року розвиває благодійну платформу bekind.ua, що співпрацює з понад 100 українськими НГО.

У вересні 2022-го ми писали, що київський паблік у соцмережах «Типовий Київ» оновився та отримав назву «ТиКиїв». Про це нашу редакцію повідомила пресслужба медіахолдингу Live Network. 

Медіахолдинг Live Network заснований наприкінці 2020 року, до його складу ввійшли регіональні телеканали Live (раніше Kyiv.live), «Типовий Київ», Odesa.live. Медіахолдинг належав нардепу «ОПЗЖ» Вадиму Столару. Влітку 2022 стало відомо, що він продав холдинг співзасновниці креативних агентств «We know how» і «Badoev ID» Ганні Ковальовій. Канали холдингу призупинили мовлення з 15 липня до завершення бойових дій та скасування в Україні режиму воєнного стану. 

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» повідомляв, що з 1 вересня Ірина Малихіна почала працювати на Суспільному на посаді шефредакторки регіонального мовлення.

Катерина Сергацкова покинула посаду головної редакторки «Заборони», але залишається в журналістиці.

У липні цього року ми писали, що новою операційною директоркою дивізіону Digital групи Starlight Media стала Ольга Катющенко

29 червня на зборах трудового колективу «Громадського радіо» Тетяну Трощинську переобрали головною редакторкою медіа.

Фото: пресслужба видання «ТиКиїв»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1249
Читайте також
15.01.2023 10:00
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
2 952
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду