Олександр Стрельников став головним редактором видання AIN.ua

Олександр Стрельников став головним редактором видання AIN.ua

11 Жовтня 2023
1077
11 Жовтня 2023
20:15

Олександр Стрельников став головним редактором видання AIN.ua

1077
Раніше він працював на посаді Lead Editor в українській IT-спільноті DOU, а також був заступником головного редактора сайту NV.
Олександр Стрельников став головним редактором видання AIN.ua
Олександр Стрельников став головним редактором видання AIN.ua

Колишній редактор української IT-спільноти DOU Олександр Стрельников обійняв посаду головного редактора видання про ІТ, стартапи й технології AIN.ua. Про це йдеться на сайті медіа, а також на фейсбук-сторінці самого Олександра. 

«Медіа — це любов і відповідальність. Саме з цими почуттями я починаю роботу в новому проєкті — як головний редактор AIN.ua», — написав Стрельников. 

За його словами, найближчим часом команда планує розвивати медіа, зокрема, за допомогою нових форматів. Крім технологічних стартапів та інвестицій, AIN.ua сфокусується на локальному бізнесі, економічних і наукових темах, оглядах технологічних продуктів тощо. 

Окрім цього, видання невдовзі перезапустить сайт та посилить репортажний і розслідувальний складники спільно з фахівцями Molfar.

Серед інших планів, які окреслив Стрельников, — запустити регулярні масштабні збори на підтримку української армії та розбудувати спільноту читачів, яка залучатиметься до обговорення матеріалів AIN.UA.

Раніше Олександр Стрельников працював Lead Editor в українській IT-спільноті DOU, а також був заступником головного редактора сайту NV.

Попередній редактор AIN.ua Ілля Кабачинський очолював медіа з 2017 року. Він пішов з посади після зміни керівництва. 

Нагадаємо, у вересні 2023-го Ілля Бошняков продав видання AIN.ua. Новим керівником та власником медіа став засновник OSINT-агентства Molfar Артем Старосєк. 

У коментарі MediaSapiens Старосєк зазначав, що нові власники не планують змінювати цінності чи впливати на редакційну політику AIN.ua, а також не планують жодних змін у команді проєкту.

Видання AIN.ua, присвячене розвитку галузі IT, виходить з 1999 року. Ілля Бошняков став власником та керівником AIN.ua в лютому 2016 року, змінивши на посаді Артура Оруджалієва, який керував виданням з 2010 року. Нові проєкти AIN.Capital, AIN.Business були започатковані три роки тому. Вони також ввійшли до цьогорічної угоди.

Фото: AIN.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1077
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду