Олександр Саліженко став новим головним редактором Руху «Чесно»

Олександр Саліженко став новим головним редактором Руху «Чесно»

22 Січня 2024
630
22 Січня 2024
18:30

Олександр Саліженко став новим головним редактором Руху «Чесно»

630
Він долучився до організації ще у 2014 році та впродовж цього часу займався аналізом роботи Верховної Ради та народних депутатів.
Олександр Саліженко став новим головним редактором Руху «Чесно»
Олександр Саліженко став новим головним редактором Руху «Чесно»

Головним редактором Руху «Чесно» став Олександр Саліженко. Про це повідомили на фейсбук-сторінці організації, а також відповідну посаду Саліженка зазначили на сайті «Чесно».

Олександр долучився до руху ще у 2014 році. Впродовж десяти років він займався аналізом роботи Верховної Ради та народних депутатів.

«Я гордий з того, що команда Руху "Чесно" має єдину мету та спільні цінності. Ми маємо сміливість робити об’єктивну оцінку діям політиків і політичним процесам в державі. Разом з командою ми працюватимемо над покращенням відкритості, підзвітності влади та формування якісної політичної культури», — прокоментував редактор. 

Раніше посаду головного редактора Руху «Чесно» обіймала журналістка та активістка Ірина Федорів. У вересні минулого року вона повідомила про своє рішення залишити команду. Своє нове місце роботи активістка не назвала, натомість зазначила, що продовжить займатися тими ж суспільно значущими питаннями, що й раніше.

Рух «Чесно» — громадська організація з експертизою у сферах парламенту і місцевого самоврядування, політичних фінансів та виборів. Вона відома за такими своїми проєктами, як «Реєстр держZрaдників» (база даних про українських державних зрадників: політиків, медійників, юристів та правоохоронців), «ПолітХаб» (база даних про українських політиків та партії, з якої можна дізнатись про прогульників, кнопкодавів, гречкосіїв, а також політичну біографію народних обранців), «Чесно. Бюлетень» (агрегатор інформації про кандидатів у депутати та мери міст, згрупованої у зручному форматі бюлетеня) та іншими.

Фото: Рух «Чесно» / фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
630
Читайте також
29.12.2023 08:18
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
1 509
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду