Канал Live призупиняє своє мовлення

Канал Live призупиняє своє мовлення

14 Липня 2022
6115
14 Липня 2022
21:26

Канал Live призупиняє своє мовлення

6115
Viasat уже повідомив глядачам, що виключає канал зі своїх пропозицій.
Канал Live призупиняє своє мовлення
Канал Live призупиняє своє мовлення

Канал Live з п'ятниці, 15 липня, призупиняє своє мовлення до завершення бойових дій та скасування в Україні режиму воєнного стану. Про це повідомляється на сайті Viasat.

Дистрибутор супутникового телебачення вже поінформував глядачів, що виключає канал з переліку своїх пропозицій.

Канал розпочав мовлення в серпні 2020 року під назвою Kyiv.Live. Він мовив в аналоговому та цифровому ефірі Т2 в Києві та області на частотах каналу «Перший київський» (ТРК «Купол»), а на супутнику – на частоті каналу Rabinovich TV (ТОВ «Ньюс нетворк»).

Тоді запуском займалися медіаменеджер Олексій Семенов та його команда.

В листопаді 2020 року управління Kyiv.Live та Odesa.Live замість них взяв на себе Інститут когнітивного моделювання: Світлана Павелецька, Дмитро Царенко та Віктор Березенко. Ця команда пропрацювала з власником каналу Вадимом Столаром упродовж року. За цей час концепція регіональних каналів (Kyiv.Live та Odesa.Live) доповнилась і загальнонаціональними амбіціями.

Влітку 2021 року Live Network розділив супутникову та ефірну версію каналу Kyiv Live та змінив назви телеканалів та ефірну версію на «Типовий Київ», а супутникову – на Live. Тоді загальнонаціональний канал мав концепцію інформаційно-розважального, працював над розширенням покриття і хотів взяти участь у конкурсі на місця в мультиплексі Концерну РРТ.

Наприкінці листопада 2021 року Інститут когнітивного моделювання припинив співпрацю з Live Network, а медіахолдинг Столара очолив Юрій Будяк. Раніше він керував каналом NewsOne, також входив до дирекції телеканалу «112 Україна», а свою кар’єру розпочинав на «Інтері».

У березні цього року нардеп «ОПЗЖ» та власник Live Вадим Столар перебував за кордоном. Як він повідомляв щодо роботи медіа-холдингу Live Network, канали допомагали працювати єдиному національному мовнику.

У травні Вадим Столар увійшов до нової депутатської групи «Відновлення України».

Фото з ранкового шоу Live «Місто прокидається»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6115
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду