Новим головним редактором українського Vogue став Веня Брикалін

Новим головним редактором українського Vogue став Веня Брикалін

15 Червня 2023
1124
15 Червня 2023
11:00

Новим головним редактором українського Vogue став Веня Брикалін

1124
Брикалін долучився до команди видання у 2017 році та працював фешн-редактором, а згодом директором відділу моди.
Новим головним редактором українського Vogue став Веня Брикалін
Новим головним редактором українського Vogue став Веня Брикалін

Головним редактором української редакції журналу Vogue призначили Веню Брикаліна. З 2017 року він працював фешн-редактором, згодом очолив відділ моди видання. Про це повідомив Vogue Ukraine.

«Наша країна переживає безпрецедентні труднощі, і ще важливіше, ніж раніше, берегти наш голос і демонструвати найкращі українські таланти світові. Я хочу скористатися цією нагодою, щоб промотувати сучасну українську культуру та творчість і зберегти зв’язок наших читачів із ширшим культурним контекстом, до якого ми відчуваємо вроджений апетит і гострий інтерес», — зазначив Веня Брикалін. 

Видавчиня українського Vogue Юлія Костецька вважає, що Брикалін зможе розширити міжнародну мережу партнерів для промоції української моди та культури у світі, а також реалізувати стратегію розбудови медіаплатформи Vogue у нашій державі.

З 2018 року на посаді головного редактора Vogue Ukraine працював громадянин Росії Філіп Власов, який після початку повномасштабного вторгнення Росії виїхав до Швейцарії. Після цього журналом керувала команда на чолі з Юлією Костецькою.

Нагадаємо, у травні минулого року видавчинею та керівницею Vogue UA призначили Юлію Костецьку, яка обіймала посаду бізнес-директорки «Медіа Групи Україна». 

Раніше журнал очолювала Олена Чернова, яка раптово пішла з життя через хворобу 12 січня 2022 року.

У квітні 2023-го українська редакція журналу Vogue презентувала перше друковане видання від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну. Воно присвячене незламності українців та внеску кожного в спільну перемогу.  

Фото: Vogue Ukraine

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1124
Читайте також
29.07.2022 12:22
Лєна Чиченіна
для «Детектора медіа»
8 653
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду