На фронті загинув військовий, письменник Ігор Мисяк

На фронті загинув військовий, письменник Ігор Мисяк

23 Травня 2023
4152
23 Травня 2023
12:51

На фронті загинув військовий, письменник Ігор Мисяк

4152
У червні захиснику мало виповнитися 30 років.
На фронті загинув військовий, письменник Ігор Мисяк
На фронті загинув військовий, письменник Ігор Мисяк

На фронті загинув поет, прозаїк, автор роману «Завод» Ігор Мисяк, пише Інститут масової інформації з посиланням на повідомлення видавництва «Темпора» в телеграм-каналі.

Ігор Мисяк долучився до підрозділу Сил територіальної оборони ЗС України на початку березня 2022 року. Згодом воював у лавах окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового походу. Брав участь у деокупації Херсонщини.

Мисяк народився 16 червня 1993 року на Львівщині. Навчався на історичному факультеті Дрогобицького педагогічного університету. Був учасником Революції Гідності. З осені 2014 до кінця літа 2015 року проходив службу в полку «Азов», був санітаром на «швидкій» і бійцем-рятувальником.

Загиблий захисник був поетом, прозаїком. Брав участь у багатьох культурних подіях, зокрема став лауреатом конкурсу «Хортиць дзвони 2018», фестивалю «Ірпінський Парнас 2018», конкурсу «Житомир ТЕМ 2019» та фестивалю «Ан Т-Р-Акт 2020». Його публікації друкували в журналах «Літературний Чернігів», «Дзвін», антології «Молоді голоси» та кількох альманахах.

2022 року у видавництві «Темпора» вийшла його дебютна прозова книжка «Завод».

Редакція «Детектор медіа» висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна. Вічна пам’ять та шана Герою.

Фото: Ігор Мисяк / фейсбук

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4152
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду