На війні загинув журналіст і військовий Володимир Мукан

На війні загинув журналіст і військовий Володимир Мукан

1 Травня 2023
3094

На війні загинув журналіст і військовий Володимир Мукан

3094
До війни працював журналістом і редактором у «Газеті по-українськи», журналі «Країна» та інтернет-порталі Gazeta.ua.
На війні загинув журналіст і військовий Володимир Мукан
На війні загинув журналіст і військовий Володимир Мукан

Під час виконання бойового завдання у Бахмуті загинув український журналіст і військовий Володимир Мукан

Про це повідомили в Навчально-науковому інституті філології КНУ імені Тараса Шевченка, а також на сторінці Мукана у фейсбуці.

Повідомляється, що Мукан загинув 29 квітня в Бахмуті під час виконання бойового завдання.

Дату і час прощання з Володимиром обіцяють повідомити пізніше.

Мукан був родом з Черкас. До війни працював журналістом і редактором у «Газеті по-українськи», журналі «Країна» та інтернет-порталі Gazeta.ua. Кілька років був співорганізатором найбільшого ретрофестивалю в Україні Old Car Land.

Мукан був також піар-менеджером, власником агенції комунікацій, аспірантом і співробітником Навчально-наукового інституту філології КНУ.

Пішов на війну добровольцем у перші дні повномасштабного вторгнення. Воював спершу під Попасною, потім на Харківщині. 21 квітня цього року Володимир Мукан повідомляв, що отримав офіцерське звання.

«Став офіцером Збройних сил України! Ніколи не думав, що буду військовим. Але випала честь служити в час війни й отримати погон молодшого лейтенанта саме в зоні бойових дій на найгарячішому напрямі», — написав він тоді у фейсбуці.

У Володимира залишились дружина та двоє синів. Як пише Gazeta.ua, допомогти родині загиблого воїна можна через картку Приватбанку: 5457082297083995 (Мукан Анна Сергіївна, дружина).

Фото: Володимир Мукан / фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3094
Читайте також
23.05.2023 12:51
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
4 159
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду