Docudays UA розпочав прийом фільмів на цьогорічний фестиваль

Docudays UA розпочав прийом фільмів на цьогорічний фестиваль

31 Січня 2023
884
31 Січня 2023
17:35

Docudays UA розпочав прийом фільмів на цьогорічний фестиваль

884
Організатори шукають креативні документальні фільми, які пропонують свіжий погляд на сучасний світ.
Docudays UA розпочав прийом фільмів на цьогорічний фестиваль
Docudays UA розпочав прийом фільмів на цьогорічний фестиваль

20-ий Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA оголосив прийом фільмів на цьогорічний фестиваль. Нагадаємо, цього року Docudays UA  відбудеться з 2 по 8 червня 2023 року у гібридному форматі.

Подати свій фільм можна у дві секції: національний короткометражний конкурс DOCU/SHORT й національний повнометражний конкурс DOCU/УКРАЇНА.

У конкурсі DOCU/Україна можуть брати участь документальні стрічки, створені в Україні або в копродукції з Україною, а також фільми, які створили українські режисер(к)и у співпраці з іноземними компаніями-виробниками.

Стрічки для повнометражного конкурсу DOCU/СВІТ цьогоріч команда фестивалю відбиратиме власноруч.

Дедлайн прийому фільмів – 27 лютого 2023 року. 

Організатори фестивалю наголошують, що шукають креативні документальні фільми різного хронометражу, створені не раніше, ніж у 2021 році. Окрім креативності, важливо, щоб фільми відкривали несподіваний погляд на сучасний світ і прагнули зробити внесок у дискусію про людську гідність, свободу та рівність.

Необхідно, щоб українські фільми, що подаються у межах конкурсів DOCU/КОРОТКО та DOCU/УКРАЇНА, не мали прем’єрних показів на українських кінофестивалях, українському телебаченні та онлайн-ресурсах. Утім, зауважують організатори Docudays UA, українські фільми, що вже мали національну прем’єру, потенційно можуть бути розглянуті для позаконкурсної програми фестивалю.

Детальну інформацію щодо вимог до фільмів, які можна подавати на фестиваль, шукайте на офіційному сайті фестивалю.

Фото: Docudays UA

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
884
Читайте також
10.05.2023 11:37
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
1 657
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду