Docudays UA-2023 відкрив акредитацію для журналістів

Docudays UA-2023 відкрив акредитацію для журналістів

10 Травня 2023
1659
10 Травня 2023
11:37

Docudays UA-2023 відкрив акредитацію для журналістів

1659
Подати заявку на акредитацію потрібно до 19 травня, 23:59.
Docudays UA-2023 відкрив акредитацію для журналістів
Docudays UA-2023 відкрив акредитацію для журналістів

Цьогорічний Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини запрошує представників і представниць медіа, незалежних журналістів/-ок, кінокритиків та кінокритикинь акредитуватися. Офлайнові події 20-го Docudays UA відбуватимуться на основному майданчику фестивалю — у київському кінотеатрі «Жовтень» з 2 по 8 червня.

Щоб акредитуватися, потрібно заповнити анкету за посиланням. Подати заявку на акредитацію потрібно до 19 травня, 23:59. Від одного видання може акредитуватися до двох осіб. 

Акредитовані журналісти проходитимуть на офлайн-сеанси в «Жовтні» за безкоштовними квитками, а також отримають доступ до онлайн-перегляду стрічок за попереднім індивідуальним запитом.

Організатори нагадують, що вільним для всіх охочих залишається доступ до:

  • подій правозахисної програми RIGHTS NOW!
  • експозиції та подій міждисциплінарної програми DOCU/СИНТЕЗ
  • заходів DOCU/КЛАС.

Для участі в заходах DOCU/PRO потрібна індустрійна акредитація або акредитація учасника/-ці програми фестивалю. 

Детальнішу інформацію про цьогорічний Docudays UA, а також контакти організаторів ви можете знайти на сайті фестивалю.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що Docudays UA оголосив набір волонтерів, який триватиме до 21 травня.

Docudays UA-2023 оголосив склад журі міжнародного конкурсу документальних стрічок DOCU/СВІТ, конкурсних програм DOCU/УКРАЇНА та DOCU/КОРОТКО, а також журі, яке визначить фільм, що отримає Спеціальний приз RIGHTS NOW!.

В основі візуального рішення цьогорічного фестивалю — мінімалістичний дизайн. Docudays UA-2023 буде присвячений дослідженню образу майбутнього.

До конкурсної програми DOCU/Україна цього року увійшли п'ять фільмів.

Попередній, 19-й, Docudays UA відбувся в листопаді 2022 року на Львівщині. Фестиваль розпочався у Львові й побував у 22 областях України та вперше — за кордоном. Загалом він тривав до 30 грудня. 

У березні 2022-го команда Docudays UA ініціювала створення об'єднаної бази відео- та аудіосвідчень воєнного часу «Архів війни». Збирають матеріали, які фіксують злочини, скоєні російською армією на території України з 24 лютого 2022 року, і те, як вони вплинули на життя та побут українців. 

Фото: Docudays UA 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1659
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду