Дмитро Кисельов, який анонсував проведення телемосту, нашкодив діалогу – генпродюсер NewsOne

Дмитро Кисельов, який анонсував проведення телемосту, нашкодив діалогу – генпродюсер NewsOne

8 Липня 2019
2535

Дмитро Кисельов, який анонсував проведення телемосту, нашкодив діалогу – генпродюсер NewsOne

2535
Російський телеведучий Дмитро Кисельов, який анонсував проведення телемосту між українським телеканалом NewsOne та російським державним каналом «Россия 24», не причетний до його організації.
Дмитро Кисельов, який анонсував проведення телемосту, нашкодив діалогу – генпродюсер NewsOne
Дмитро Кисельов, який анонсував проведення телемосту, нашкодив діалогу – генпродюсер NewsOne

Про це 8 липня повідомив генеральний продюсер телеканалу NewsOne Василь Голованов, який мав стати одним з ведучих телемарафону.   

«Заява і анонс Дмитра Кисельова стали новиною і для мене. Він не причетний до організації телемарафону і, переконаний, нашкодив діалогу, а не допоміг його початку», – наголосив він.

Василь Голованов додав, що вони планували провести телеміст нібито для діалогу з українцями, які проживають у Росії.

«Ми планували такі діалоги не лише з українцями в Росії, але і українцями в США, Канаді та країнах-членах ЄС», – уточнив він.

Нагадаємо, 7 липня український телеканал NewsOne, що належить соратнику Віктора Медведчука Тарасові Козаку, та російський державний канал «Россия 24» анонсували на 12 липня спільний телеміст під назвою «Надо поговорить». NewsOne заявив, що телеміст пройде «без політики і без політиків».

Українські політики закликали РНБО та Зеленського відреагувати на проведення «телемосту» каналами «Россия 24» та NewsOne

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Данилюк повідомив, що відомство працює над рішенням щодо «телемосту».

Народний депутат, співголова партії «Опозиційна платформа – За життя» Вадим Рабінович запропонував відкласти анонсований на 12 липня телеміст, посилаючись на небезпеку для журналістів каналу NewsOne.

Президент України Володимир Зеленський розкритикував проведення українським телеканалом NewsOne та російським державним канал «Россия 24» телемосту «Надо поговорить», назвавши його піарходом перед виборами.

Тимчасовий виконувач обов’язків голови Служби безпеки України Іван Баканов запропонував ініціювати невідкладне скликання позачергового засідання РНБО України, а також низку інших заходів щодо телеканалів Тараса Козака NewsOne, «112 Україна» та ZIK.

8 липня телеканал NewsOne скасував проведення анонсованого на 12 липня телемосту з «Россия 24» «Надо поговорить». Канал повідомив, що відмовився від проведення телемарафону через «масову інформаційну атаку» та «прямі погрози фізичної розправи стосовно журналістів і їх близьких».

Генеральна прокуратура України 8 липня порушила кримінальне провадження через намір українського телеканалу NewsOne провести телеміст з «Россия 24», усіх причетних викликала на допит. Також готується подання до суду про арешт активів.

Фото: Василь Голованов / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2535
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду