«Надо поговорить»: «Россия 24» анонсувала телеміст із NewsOne

«Надо поговорить»: «Россия 24» анонсувала телеміст із NewsOne

7 Липня 2019
8183

«Надо поговорить»: «Россия 24» анонсувала телеміст із NewsOne

8183
Про «унікальний міжнародний телепроект» оголосив у своїй програмі Дмитро Кисельов.
«Надо поговорить»: «Россия 24» анонсувала телеміст із NewsOne
«Надо поговорить»: «Россия 24» анонсувала телеміст із NewsOne

Український телеканал NewsOne, що належить соратнику Віктора Медведчука Тарасові Козаку, та російський державний канал «Россия 24» проведуть телеміст під назвою «Надо поговорить». Про це оголосив у своїй програмі «Вести недели» ведучий Дмитро Кисельов.

«Старше покоління пам'ятає, як несподіваним і захоплююче цікавим став перший радянсько-американський телеміст за участю простих людей з СРСР і США. Вели той формат з нашого боку Володимир Познер, з американської - Філ Донахью. Незабутньо! Так ось зараз те ж саме, але сьогодні і між Росією і Україною», - сказав Кисельов, назвавши дату: 12 липня о 18.00 за московським часом (17.00 за українським).

Ведучими з боку NewsOne будуть Василь Голованов та Олена Кирик, з боку «России 24» — Марія Сіттель та Андрій Малахов. Телеміст триватиме дві години.

Між тим генеральний продюсер телеканалу «112 Україна» Артем Марчевський (канал разом із NewsOne та ZIK належить соратнику Медведчука - Тарасу Козаку) балотується до парламенту на позачергових виборах та з`являється на агітаційних білбордах із написами: «Незалежна Україна. Дружня Росія». Про таку агітацію у місті Волноваха Донецької області повідомила у Facebook волонтерка Наталія Хазан.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8183
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду