Марина Овсяннікова завершила співпрацю з Die Welt

Марина Овсяннікова завершила співпрацю з Die Welt

3 Липня 2022
4405

Марина Овсяннікова завершила співпрацю з Die Welt

4405
Тримісячний контракт завершився, і вона «рухається далі».
Марина Овсяннікова завершила співпрацю з Die Welt
Марина Овсяннікова завершила співпрацю з Die Welt

Російська журналістка Марина Овсяннікова, яка після акції протесту в ефірі «Первого канала» стала відомою у ролі борчині проти російської пропаганди, оголосила про завершення роботи в німецькому виданні Die Welt. Повідомлення про це вона опублікувала в інстаграмі.

«Це був унікальний досвід роботи у вільній журналістиці, — написала Овсяннікова. — Дякую команді Die Welt за те, що підтримали мене в такий важкий час. Час минув непомітно. Наш тримісячний контракт завершився. Рухаюсь далі».

«Детектор медіа» звернеться до редакції Die Welt по коментарі.  

У Die Welt Овсяннікова була авторкою колонок про Росію та війну в Україні, а також у ролі кореспондентки побувала в Молдові та Україні. Після поїздки в Україну російська журналістка розповіла, що «дивом виїхала», і її «евакуацією» займалась редакція Die Welt. Вона стверджувала, що мала намір записати інтерв’ю з Володимиром Зеленським,  однак він не підтвердив це. Більше про Марину  Овсяннікову та її перебування в Києві читайте тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4405
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду