Держкомтелерадіо заплатить 4,2 млн грн «Укрпошті» за доставку сет-топ-боксів

28 Серпня 2012
5764
28 Серпня 2012
19:09

Держкомтелерадіо заплатить 4,2 млн грн «Укрпошті» за доставку сет-топ-боксів

5764
Нова угода на доставку 200 тис. пристроїв
Держкомтелерадіо заплатить 4,2 млн грн «Укрпошті» за доставку сет-топ-боксів

Державний комітет телебачення і радіомовлення України 22 серпня уклав угоду з УДППЗ «Укрпошта» на послуги з доставки цифрових телетюнерів (сет-топ-боксів) малозабезпеченим сім'ям у 2012 році. Вартість угоди склала 4,20 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пишуть «Наші гроші».

 

Угода з «Укрпоштою» укладена після тендеру Держкомтелерадіо на закупівлю сет-топ-боксів для малозабезпечених верств населення у кількості 200 тис. штук на суму 100 млн грн, виділених додатково з державного бюджету. У цьому тендері в липні перемогло ТОВ «РКІ - Консалтинг».

 

Таким чином, доставка одного телетюнера обійдеться державному бюджету в 21 грн.

 

Це вже друга поставка сет-топ-боксів. У травні Держкомтелерадіо уклав угоду з «Укрпоштою» на 14,8 млн грн після тендеру на закупівлю 685 тис. пристроїв на суму 333,450 млн грн, у якому перемогла компанія Strong Ukraine.

 

Загалом «Укрпошта» заробить на доставках 19 млн грн.

 

Нагадаємо, що в деяких регіонах України сет-топ-бокси від свого імені і від імені Партії регіонів роздають кандидати в народні депутати. Такі випадки зафіксовано в Дніпропетровській і Донецькій областях.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5764
Читайте також
28.03.2012 13:00
Анатолій Мар’єнко, Теодор Наритник, для «Детектор медіа»
5 769
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду