У другому тендері Держкомтелерадіо на закупівлю сет-топ-боксів з’явився новий учасник

26 Червня 2012
7700
26 Червня 2012
19:38

У другому тендері Держкомтелерадіо на закупівлю сет-топ-боксів з’явився новий учасник

7700
Компанія «РКІ – Консалтинг» запропонувала тюнер за дешевшою, ніж у Strong, ціною
У другому тендері Держкомтелерадіо на закупівлю сет-топ-боксів з’явився новий учасник

Державний комітет телебачення і радіомовлення розпочав процедуру закупівлі сет-топ-боксів (телетюнерів для прийому цифрового сигналу) в кількості 200 тис. одиниць на суму 100 млн грн, виділених додатково з державного бюджету. Про це йдеться в повідомленні Держкомтелерадіо.

 

25 червня відбулося розкриття конкурсних пропозицій, поданих учасниками процедури закупівлі. У тендері взяли участь дві компанії: Strong Ukraine, яка перемогла в попередньому тендері, та новий учасник - ТОВ «РКІ - Консалтинг» (минулого разу другим учасником була компанія «Ромсат»).

 

Ціна телетюнера, запропонованого Strong, не змінилася - 486,80 грн за одиницю. Тим часом «РКІ - Консалтинг» запропонувала пристрій вартістю 485,94 грн. за одиницю - тобто на 86 копійок дешевше, ніж у Strong.

 

Минулого разу різниця в ціні 20 копійок дозволила Strong перемогти «Ромсат» у тендері на закупівлю 685 тис. сет-топ-боксів на суму 333,450 млн грн. Голова Держкомтелерадіо Олександр Курдінович повідомив «Детектор медіа», що ціна є фактором номер один і в поточному тендері.

 

 Strong - 486,80 грн.

 

«РКІ - Консалтинг» запропонувала тюнер торгової марки Trimax - тієї самої, що минулого разу пропонував «Ромсат». Чи це така ж модель, Олександр Курдінович поки уточнити не може, оскільки зараз фахівці тендерного комітету Держкомтелерадіо якраз вивчають технічні характеристики представлених пристроїв.

 

 

 

 «РКІ - Консалтинг» - 485,94 грн.

 

Визначення переможця тендеру, швидше за все, відбудеться вже наступного тижня, прогнозує Олександр Курдінович.

 

Оголошення щодо проведення конкурсу були опубліковані у «Віснику державних закупівель» (бюлетень № 63/1 (665/1) від 25.05.2012р., оголошення № 213207 (ТЕХ) та в міжнародному інформаційному виданні з питань державних закупівель Мінекономрозвитку України Announcer of the Public Purchasing (№ 23 (97) від 05.06.2012р., оголошення № 13102).

 

У листопаді 2011 року ТОВ «РКІ - Консалнтинг» виграло тендер на створення та впровадження центрального посту керування системами відеоспостереження в адмінбудинку парламенту по вул.Грушевського, 5. Вартість угоди склала 199 тис. грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7700
Читайте також
28.03.2012 13:00
Анатолій Мар’єнко, Теодор Наритник, для «Детектор медіа»
5 769
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
raul78
4322 дн. тому
Ай маладца. Ромсат и РКІ - Консалтинг (RCI Consulting) это одна и та же контора.
ааа
4323 дн. тому
пойди возьми счет заплати и смотри. Типа свои деньги тратят обласные ТРК.
Зеленый кружок
4323 дн. тому
Если государству под силу раздарить 200 тысяч приемников малоимущим , то не будет ли оно так любезно подарить еще 26 приемников областным ТРК , уже полгода вещающим в цифре и не имеющим возможности видеть себя в цифровом эфире .
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду