«Укрпошта» доставила понад 656 тис. соціальних сет-топ-боксів

16 Жовтня 2012
5680
16 Жовтня 2012
17:07

«Укрпошта» доставила понад 656 тис. соціальних сет-топ-боксів

5680
До кінця року доставлять ще близько 230 тис. телетюнерів
«Укрпошта» доставила понад 656 тис. соціальних сет-топ-боксів

Починаючи з липня 2012 року українське державне підприємство поштового зв'язку «Укрпошта» вручило понад 656 тисяч телетюнерів для прийому цифрового сигналу (сет-топ-боксів) малозахищеним верствам населення. Про це йдеться в повідомленні «Укрпошти».

 

Загалом до кінця року планується доставити 885 тис. пристроїв по всій Україні.

 

Доставка телетюнерів проводиться на замовлення Державного комітету телебачення і радіомовлення (на виконання урядової програми) відповідно до заявок громадян, отриманих Держкомтелерадіо від облдержадміністрацій, Київської та Севастопольської міськдержадміністрацій, Ради Міністрів АР Крим.

 

Нагадаємо, відповідно до двох укладених з Держкомтелерадіо угод «Укрпошта» заробить на доставках 19 млн грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5680
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду